Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

PRODUKTNYHETER
Här hittar du de senast inlagda artiklarna i webbutiken. Det är både alldeles färska böcker och gamla godingar som vi vill slå ett extra slag för.


 

Julens söta saker
Therésia Franklin

”Det finns nog ingen högtid som väcker så mycket glädje och matlust som julen. Mitt i det kallaste vintermörkret slår den till med allt det vi behöver som mest just då. Tända ljus och granbarrsdoft, lediga dagar och snöpromenader, värmande glögg, nykokt knäckkola och kryddiga kakor. Jag fullkomligt älskar det!”

I Julens söta saker har Therésia samlat sina allra bästa julrecept, med inspiration från svenska klassiker, utländska julfavoriter och några helt galna och vansinnigt goda nykomlingar – snirkliga rullrån, engelsk julpudding, fransk trettondagskaka och italiensk panettone. Eller varför inte saftig coca-colakaka, polkarandiga marshmallows, kastanjetårta och ljuvlig saffranssemifreddo!
Julens söta saker är den ultimata boken för den som älskar jul och bakning, full av söt inspiration till adventsfika, luciafirande och julens alla fester. Här hittar du recept på kakor, bullar, efterrätter, massor av julgodis och tips på allt från hur man gör sin egen julkalender till hur man serverar en riktigt bra adventsbrunch. Allt som behövs för en riktigt god jul!
Inbunden i halvklotband/textilrygg och hård pärm. Stort format, helt i färg, 188 sidor. Utmärkt presentbok/julklapp.


 
  V283406 179,00 krKÖP

Söta saker - Godis
Therésia Franklin

Att göra sitt eget godis är förvånansvärt lätt och fantastiskt kul. Och framför allt – vansinnigt gott!
Allt från sega kolor till geléhjärtan, marshmallows, hårda karameller, fudge och pastiller. Enkla och lättföljda recept för både vana bagare och godissugna nybörjare, med inspirerande bilder och massor av baktips. Vad sägs till exempel om hemmagjord kexchoklad, sura remmar och fransk nougat? Eller varför inte göra sitt eget godishalsband!
Häftad, behändigt format, 100 sidor, helt i färg.


 
  V283901 99,00 krKÖP

Söta saker - Mjuka kakor
Therésia Franklin
Här hittar du allt från enkla långpannerutor till amerikanska kladdkakor och spännande varianter på den klassiska sockerkakan. Här finns lättföljda recept och inspirerande bilder på fikafavoriter som kärleksmums, morotskaka och cheesecake, saftiga fruktkakor, supersega blondies och chocolate chip cake.
Och så får du veta hur man gör gudomligt krämiga brownies med bara två ingredienser.
Häftad, behändigt format, 100 sidor, helt i färg.

 
  V283895 99,00 krKÖP

Söta saker - Småkakor
Therésia Franklin
I boken om småkakor har Therésia Fraklin från bakbloggen Söta saker samlat sina bästa recept på småkakor.
Du finner allt från klassiska kafferepskakor som gammeldags syltkakor, kolasnitt och kokostoppar, till amerikanska cookies, italienska biscotti, saltlakritsbollar, dumlekolor och supersega daimsnittar.
Häftat, behändigt format, 100 sidor och helt i färg.

 
  V283888 99,00 krKÖP

Det doftar av himmel
Marie Rindborg och Margareta Ivarsson

Det doftar av himmel - livsnära sånger för liten och stor är ett barnmusikmaterial med 27 sånger för småbarnsmusiken upp till barnkören. Sångerna är skrivna av olika kompsitörer och författare. Till sångerna finns gedigna metodtips. Texternas betydelse tas också upp i ett kapitel. Materialet består av ett nothäfte med fina kolteckningar och en CD där barnkörer, körer, solister och musiker medverkar.

Åter i lager!


 
  38.605 175,00 krKÖP

Maria Sveriges ryska prinsessa
Magnus Engberg

Ett praktverk av Magnus Engberg om Maria - Sveriges ryska prinsessa. En bok om Maria Pavlovna - rysk storfurstinna, svensk prinsessa, landsflyktig kosmopolit. Ett mycket späänande livsöde i en mycket vacker bok, rikt illustrerad med mängder av foton på personer och miljöer.

Stort format, inbunden med hård pärm, 292 sidor. Utmärkt presentbok!

NYHET 2018!


 
- Sveriges ryska prinsessa 956133 375,00 krKÖP
- Sveriges ryska prinsessa 956133 375,00 krKÖP

5 minuters paus
Cajsa Tengblad
Vi är uppkopplade, tillgängliga och effektiva. Vår vardag är ett myller av intryck. Oftast hinner vi det vi måste, men hinner vi njuta av livet, stunden och allvaret? I 5 minuters paus får vi flytta fokus från vår egen ansträngning och se på Honom som bär allt. Kanske är hemligheten att varje dag besinna att Gud är ständigt närvarande i nuet – även då vi inte är det. Här finns bibelord, texter och böner för årets alla dagar som gör det möjlig för vem som helst att finna stillheten, sortera bland intrycken och i egen andakt lyssna inåt och uppåt.

Cajsa Tengblad är friskvårdspedagog och författare. Hon är uppskattad föreläsare inom stresshantering, självbild och egenvärde.
 
Så viktigt att ta paus och vara i fred med sig själv! Att lyssna till sin längtan och ha hjärtat med i det man gör. Cajsa Tengblad delar med sig av den tillit hon vunnit, till sin egen skapnad och till sin skapare. Hon finner citat och egna ord som på olika sätt vittnar om en människas värde och skönhet, om hennes vilja till gott – och om Guds närvaro hos var och en. Cajsas bok kan bli en vän att hålla i handen. – Margareta Melin
 
Hård pärm, 416 sidor

 
  592-8 198,00 krKÖP

Jesus gick vidare och kyrkan står kvar
Carl-Henric Jaktlund

För alltför många blir tonårens starka tro diffus och svårhanterlig vid övergången in i vuxenlivet. Vad beror det på och hur kan trenden brytas så att fler växer upp och växer till i sin tro istället för bort?

Carl-Henric Jaktlunds Jesus gick vidare och kyrkan står kvar är en av 2000-talets mest lästa och omdebatterade svenska böcker inom kristenheten. Med en varmt personlig ton och ett stort hjärta för att leda ungdomar och församlingar till ett fördjupat lärjungaskap har Jaktlund berört tusentals. Boken tar utgångspunkt i evangeliernas berättelse om Emmausvandrarna och tecknar en väg framåt där tron överlever, fördjupas och mognar istället för att tappa fart eller tyna bort.

Inbunden med skyddsomslag, 160 sidor


 
  633-8 198,00 krKÖP

Trovärdig
Tomas Hammar

Vem finns att lita till om allt faller? Kan Jesus vara värd att tro på? Är jag en trovärdig person? Trots att livet tycks flimra förbi i allt snabbare takt dröjer livsfrågorna kvar. Och även när det mesta omkring oss tycks utbytbart, förblir svaren desamma – den som förankrar sin själ hos Gud finner tillit på djupet. Med en varmt personlig ton skriver Tomas Hammar om vår tids tillitsbrist och befrielsen i att leva ett trovärdigt liv. Det blir till en öppenhjärtig bok om att finna meningen med livet och förvalta ett förtroende från Gud.

Tomas Hammar är regional kyrkoledare inom Equmeniakyrkan och uppskattad föreläsare i frågor om etik och värdegrunder. Han har en bakgrund som församlingspastor och ledare för nationella och internationella idrottsprojekt. Boken ges ut i samarbete med Equmeniakyrkan region väst.

Inbunden, 136 sidor


 
  620-8 159,00 krKÖP

 
« Tillbaka150 artiklar. Sida 2Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56