Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Biografier
Kyrkobeskrivningar
Lyrik
Prosa/skönlitteratur
Teologi/Kristendom
Äldre barntimmar etc från cirka 6 år
Övrigt
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

DET NYA LIVET
Arne Lindgren
Ett komplett konfirmationsundervisningsmaterial med arbetsbok och ledarfacit. Fräscht utformad med gott om fina, enkla teckningar och symboler och utan färgfoton som så lätt gör en bok omodern. Ett tidlöst material som är uppdelat i tre huvudområden; En orientering, Gud och Jag, Jag och andra människor. 26 kapitel. I Ledarboken finns åtskilliga illustrationer som fritt får kopieras och användas i undervisningen. Dessutom finns det gott om tips och idéer.
 
arbetsbok 36.104 50,00 krKÖP
ledarfacit 36.103 95,00 krKÖP

Det som är
Evert Modig
Den tredje diktsamlingen som Noteria Förlag ger ut av Evert Modig.
 
  34.127 100,00 krKÖP

DET SVENSKA DASSET – INTE BARA EN SKITSAK
Kalle Bäck

En bok om det svenska dasset kan tyckas lite ointressant, men för alla som någongång suttit på ett utedass är boken en guldgruva. Här får man svar på varför dass har flera sittplatser, vilka man satt på dass tillsammans med och vad man pratade om. Författaren berättar om “hemlighusets” sociala betydelse. Mer än bara en skitsak! (3:e tryckningen.

TILLFÄLLIGT SLUT!
Kommer tryckas om under 2018.


 
  34.103 135,00 krKÖP

Dit stjärnan leder
Gunnar Ottvall

Gunnar Ottvall som här för 9:e året i följd ger ut en diktsamling, är från Göingebygden i Norra Skåne.

Sedan 20 år tillbaka är han bosatt i Linköpingstrakten och kallas Lambohovspoeten. Han har förmedlat naturens mångfald av stämningar, vilka är självupplevda och han hoppas att hans dikter skall bli till glädje för många. 


 
  34.151 40,00 krKÖP

DRÄLL OCH PETTER KATT
Helfrid Jordan
En bok om författarinnans barndomsår och uppväxt. Ett vackert porträtt av personer i hennes närhet och av landsbygden där hon bodde som barn. Man får en bild av ett Sverige som fanns, och som på en del ställen fortfarande finns kvar. Teckningar i svart/vitt.
 
  32.103 35,00 krKÖP

EN BREVSKRIVARTRIO
Harald Tigerström

Ur korrespondensen mellan Nathan Söderblom, Albert Schweitzer och Greta Lagerfelt. 1920 möttes de tre vännerna och höll sedan kontakt per brev. Mycket finns bevarat. Vi får inblick i tre spännande levnadsöden.

REA!


 
  33.110 40,00 krKÖP

Evighetsljus
Gunnar Ottvall
Här kommer nu Gunnar Ottvalls 20:e diktsamling.

 
  34.154 40,00 krKÖP

FASTA OCH PÅSK
Karl-Gunnar Ellverson
Längtan efter att bättre kunna leva med i påsken växer bland de kristna i vårt land... Allt fler inser att kristen tro inte bara är tankar och idéer, utan något man lever. Här finns material som kan användas både i studiegrupper, av präster och för den enskilda andakten. Bibelläsningsplan och kommentarer från fastan t.o.m påskveckan. (2:a uppl.)
 
  36.101 60,00 krKÖP

Ferestan
Evert Modig

Ferestan kallades det färjeläger som fanns i Hammerdalssundet innan den första bron byggdes. Diktsamlingen är indelad i två delar. Första delen handlar om livet kring Ferestan och människorna där. Andra delen handlar om livet längs Vattudalen.

Sidexempel


 
  34.125 80,00 krKÖP

 
« Tillbaka93 artiklar. Sida 3Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56