Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Andaktsböcker
Andaktsböcker för barn
Anteckningsböcker
Barnböcker
Barnledare
Barnrytmik
Dikter
Dop
Frälsarkransen
Jul
Julkort
Julkrubbor
Katter
Konfirmation
Kärlek / Relationer
Mat/recept
Ofödda/nyfödda
Presentböcker
Pyssel/Aktivitet/Spel
Påsk
Skola / Förskola
Sorg/Tröst
Teologi m.m.
Ungdomsböcker
Vykort/Julkort/Grattis
Änglar
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Alltid älskad 2
Kristina Reftel

Ett litet häfte om kärlek. Små betraktelser, tankar och böner.

Häftad. 40 sidor.


 
99.632 20,00 krKÖP
99.632 20,00 krKÖP

Alltid älskad 3
Kristina Reftel

Ett litet häfte om kärlek. Små betraktelser, tankar och böner.

Häftad. 40 sidor.


 
99.633 20,00 krKÖP
99.633 20,00 krKÖP

Alltid älskad 4
Kristina Reftel

Ett litet häfte om kärlek. Små betraktelser, tankar och böner.

Häftad. 40 sidor.


 
99.634 20,00 krKÖP
99.634 20,00 krKÖP

Amish
Erik Bengtson
Vägen svänger kraftigt och sikten är skymd för någon sekund: en kornblixt genom huvudet, en isvind genom bröstkorgen och allt är hänt i detta ögonblick, och han har kört på en grå och svart hästdragen vagn bakifrån. Vagnen har förlorat ett hjul, vinglar till och styr iväg över vägbanan, kanar in i räcket, blir liggande på sidan. Han sluter ögonen och lägger pannan mot ratten.... Det har aldrig funnits några amish i Maryland, inte vad han vet, i alla fall. Inga i Cecil County. Vad gör de här? Paul Morton har varit busschaufför i Baltimore i tjugo år, men när hans vän blir kallblodigt mördad mitt på dagen flyr han storstaden och flyttar till Cecil County för att finna ro och frid. Här i det underbart vackra landskapet finns allt det han längtar efter men också de nyinflyttade, de annorlunda -- amishfolket.
     Paul Mortons första möte med amish blir dramatiskt, men väcker en stark nyfikenhet. Han vill komma nära dessa människor som är så vänliga men som har så underliga och gammalmodiga ideal. Eli Eicher och hans vackra syster Miriam blir hans vänner, och en dag inser han att han är förälskad. Miriam är kvinnan han vill dela sitt liv med. Finns det någon möjlighet för henne att lämna sitt inrutade liv -- eller för honom, en "Englenner", att bli en del av amishkulturen?
     Samtidigt som Paul Morton lär känna amishfolket har andra svårt att acceptera dem och deras livsstil. Men ingen kan förutse den ohyggliga tragedi som snart kommer att drabba amishfolket.

 
  47.194 210,00 krKÖP

Ande och bokstav
Peter Halldorf
Författaren vill antyda några konturer i den andliga livsström som funnit en smal men fruktbar väg mellan fanatism och förfall i den kristna kyrkan. Och därmed möjligheten för oss att finna en rot som bär. Häftad.
 
  47.151 179,00 krKÖP

Anden och vi har beslutat
Nils-Olov Nilsson

Svensk Pingstväckelse föddes ur baptismen. Med sig hade man troendedopet och synen på församlingen som fri och oberoende. Genom tydligt fokus på fördjupat andligt liv, Andens dop och okonstlad tilltro till bibelordet växte rörelsen kraftigt. Missionsivern var stark. Gudstjänstens förkunnelse hade tonvikt på omvändelse och frälsning. Pingstidentiteten var stark och tydlig.

Under de senaste tjugo åren har rörelsen tappat fart. Riktningen är inte längre given och identiteten vacklar. Den förut så självklara pingstteologin genomgår en förändringsprocess.

Boken ger en personlig och initierad inblick i tänkandet och teologin bakom det som format den svenska pingströrelsen under mer än hundra år.

Inbunden med hård pärm. 294 sidor.


 
  47.263 175,00 krKÖP

Andlig längtan i sekulariserat land
Ingemar Helmner
Hur kommer det sig att våra liv genomsyras av längtan efter mening? Har vi en inneboende andlig längtan av en orsak?

Ingemar Helmner berättar om människor i Sverige med en längtan efter mer, om livets djupaste mening och om församlingens möjligheter. Han skriver engagerat, personligt och utlämnande med ett angeläget ärende till de som tror, de som kanske tvivlar och de som sätter hopp till Jesus. Det är allas vår tur nu. Vi har fått ett enda liv. Och fortfarande finns bara en enda missionsorganisation: den kristna församlingen. Den är sänd till världen, till denna världen och dess människor - inte en annan, bättre värld, med bättre människor. Därför måste församlingen ta sitt uppdrag på allvar. Det är Jesus Kristus som kan upprätta, det är till honom vi får omvända oss, det är hos honom befrielsen finns.
 
  47.147 168,00 krKÖP

 
« Tillbaka944 artiklar. Sida 3Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56