Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Min lilla Bönbok
Sally Ann Wright / Lena Hultgren

Be för ditt barn. Be med ditt barn. Min lilla bönbok har både äldre och helt nyskrivna böner. De fantasifulla och färgglada illustrationerna förstärker bönernas innehåll och stimulerar till samtal mellan barn och föräldrar.

Vackert presentutförande med hård pärm och helt illustrerad i färg med underbara färgbilder av Honor Ayres. Stort format. 94 sidor.


 
  3151-5 115,00 krKÖP

Min Skyddsängel

När hela världen känns läskig
och allt känns mörkt och kallt,
tar en ängel min hand och säger
att Gud är Herre över allt.


En underbar bok med böner och verser
som påminner alla små barn om att de ständigt har en ängel som vakar över dem.

Inbunden med hård, vadderad pärm. 46 sidor, 14x18 cm. Illustrerad helt i färg. Fin presentbok!


 
  15.016 99,00 krKÖP

Mina Bibelkompisar - bläddra och blanda
David Juliet

Bibeln är fylld av äventyr, hjältar och en Gud som leder. Mina Bibelkompisar har ett viktigt budskap och ett spännande persongalleri för vetgira 2-5 åringar: Gud går med oss, oavsett vad vi går igenom.

Följ med bibelkompisarna genom Bibelns stora berättelse och hjälp dem klä på sig rätt kläder. Varje figur är delad i tre delar. Vad hör till vem?


 
  48.027 148,00 krKÖP

Munken & Kulan, T
Åke Samuelsson
”Floden av berättelser och busgrabbarna Munken & Kulan tycks aldrig sina. Skivorna, som numreras med hjälp av alfabetet, har med den här senaste omgången passerat Ö och skivmakarna har fått ta till de grekiska bokstäverna för att kunna hålla reda på utbudet. Det gör inget. Konceptet står sig väl. Kulan och Munkens ”pappa” – barnmötesfarbrorn Åke Samuelsson – kör två berättelser på varje skiva. Inspelade live inför publik på oefterhärmlig göteborgsdialekt. Munken, Kulan och hans lillebror Puttekulan, söndagsskolläraren Rune och alla de andra dyker upp i det ena äventyret efter det andra. Det är roligt, underfundigt och tänkvärt och man önskar varenda söndagsskolunge undervisning av den här kalibern. Ty med livets allvar är det ofta så, att det bäst går in där det ska när det levereras med humorn som vapen. Våra barn tycka aldrig tröttna på Kulan & Munken och inte jag själv heller. Så kör hårt, Åke! Det finns fler alfabeten.”

Urban Thoms, DAGEN
 
  47.145 54,00 krKÖP

Måne och Sol
Britt G. Hallqvist

Måne och sol är fylld av Britt G. Hallqvists älskade och välkända texter och psalmer, lästa och sjungna av många.

Ta en stund och upptäck hennes fantasifulla och rika värld av både böner och texter.

Inbunden med hård pärm, praktiskt litet format, presentutförande helt i färg med fina illustrationer av Charlotte Ramel. Nyhet 2014!


 
  V635940 149,00 krKÖP

Nalles böner
Linda & Alan Parry
Nalle och hans vänner har fått en egen bok med böner för allt som kan hända en vanlig dag: mat och bus, tårar och kramar - och aftonbönen som hjälper både stora och små att somna tryggt.
Linda och Alan Parry har tidigare gjort Nalles bibel och Godnattböner.
 
  49.116 45,00 krKÖP

Nu ska vi sova
Lindgren/Melin/Eggehorn/Hallqvist/Sandell m fl

I Nu ska vi sova finns ord för bön, skrivna av några av våra mest kända författare och poeter. Boken innehåller klassiska böner och nyskrivna texter för barn och föräldrar. En vacker, finstämd bönbok med ord att bära med sig genom hela livet.

Inbunden med hård vadderad pärm, 64 sidor, illustrerad helt i färg.


 
  M5843 139,00 krKÖP

När jag lägger mig till ro
Dagmar Geisler

44 godnattböner

Någon är rädd för mörket. Någon tänker på dagen som gått. Någon undrar vad som händer därute under natten. Här finns både kända och okända aftonböner.


 
  49.114 83,00 krKÖP

Prinsessan Estelles bönbok

Prinsessan Estelles bönbok är en unik bok fylld av finstämda och tänkvärda böner för de yngre barnen. Kronprinsessparet har omsorgsfullt valt ut de texter och bilder som de känner särskilt starkt för. Här samsas moderna texter av Barbro Lindgren, Ulf Nilsson och Lars H Gustafsson, Margareta Melin, Britt G Hallqvist och Erik Lindorm med mer traditionella psalmer och böner som Gud som haver och Tryggare kan ingen vara. Det finns även en rad helt nyskrivna texter. Barnboksillustratören Petra Szabo har skapat detaljrika, färgstarka bilder till denna vackra presentbok.

Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel har skrivit förordet. Kronprinsessparet och Kungliga Hovförsamlingen har valt att skänka en del av bokens intäkter till Världens Barn. Den perfekta dopgåvan eller födelsedagspresenten till såväl barn som vuxna!

"Vi hoppas att denna bok ska ge tillfällen att tillsammans stanna upp och fundera över livets stunder av lycka, oro och omsorg."
Kronprinsessan Victoria och Prins Daniel

Inbunden med hård pärm och textilrygg. Illustrerad helt i färg med underbara akvareller av Petra Szabo. 72 sidor. Presentutförande.


 
  V35681 145,00 krKÖP

Se till mig som liten är
Ylva Eggehorn m fl
En liten fin bönbok för de minsta barnen. Litet format, hårda pärmar. Bilderna är hämtade ur Barnens Stora Bönbok.

 
  47.401 60,00 krKÖP

 
« Tillbaka24 artiklar. Sida 2Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56