Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Första hjälpen för själen
Molly Wigand / Kerstin Gårsjö
Små tänkvärda, uppmuntrande och stöttande böcker. Korta texter och små uppgifter..Bra presentböcker att ha på lager. Litet format. Häftad.
 
Stressad 46.286 75,00 krKÖP
Bekymrad? 46.287 75,00 krKÖP
När du sörjer 46.288 75,00 krKÖP
När det gör ont 46.289 75,00 krKÖP
PAKET-pris 46.285 255,00 krKÖP

Himlen redan här
Per-Olof Sjögren
Människors tankar om himlen är många. Somliga tror att himlen är mycket långt bor-ta – om den ens finns... En hjälp att reda ut tankarna. Visar på att himmelriket finns myck-et nära oss – även om vi inte ser det. Häftad.
 
  47.309 49,00 krKÖP

Högt ovan himmelens stjärnor
Atle Burman
Visst har de flesta av oss sett upp mot stjärnhimmeln och förundrats. Det ofattbara, det oerhörda och gåtfulla som man kan känna en längtan till ibland.
Atle Burmans dikte beskriver en bortanförlängtan. En hunger efter den Gud som finns högt ovan himmelens stärnor – och närmare än vi anar.
 
  47.321 129,00 krKÖP

Larver och Trollsländor
Doris Stickney

En liten enkel bok för barn om döden.

Larverna bor i vattnet. Där har de det bra. Men ibland händer det att någon av dem kryper upp mot ytan och försvinner. Varför kommer de inte tillbaka? Ingen av larverna vet att man inte kan komma tillbaka när man väl blivit en trollslända.

Boken vill på ett enkelt sätt hjälpa till i samtalet om vad döden är och varför den vi tycker så mycket om inte kan komma tillbaka. Efter själva berättelsen finns en bön att be tillsammans och ett par sidor som tipsar om hur man kan använda boken.

Litet format. Häftad. 24 sidor. Illustrerad i svartvitt. Går att färglägga.


 
  A 30,00 krKÖP

Leva vidare
Per-Olof Sjögren m fl
Personligt och öppet berättar fyra personer om sin sorg och saknad. Att ta del av deras erfarenheter och tankar kan vara en hjälp för den som drabbats. En hjälp att leva vidare.
 
  47.310 49,00 krKÖP

När du en gång är borta - om att förlora sina föräldrar
Liselotte J Andersson & Tore Hagman
"När mammor dör förlorar man halva alfabetet" har någon sagt. Det är sant, men mammor dör och pappor dör likafullt. Om livet följer en rimlig tidsplan så är vi som en gång var barn antagligen medelålders när våra föräldrar dör. Vi är kloka och balanserade, kan alla fraserna och vet vad vi förväntas säga: "Det var bäst för henne", "Han var så trött" eller "Hon blev så ensam när pappa gick bort".

Mycket av detta är säkert sant. Vi var förberedda, vet precis hur man gör, ändå kan det tysta ropet finnas där: "Varför har du övergivit mig?"

Liselotte J Andersson, pastor och själavårdare, tillsammans med fotografen Tore Hagman, tar oss med på en resa i den självklara och oundvikliga sorgen när föräldrar dör. En sorg som ibland nästan inte räknas, det är ju så naturligt att en gammal människa dör. Men också den sorgen behöver sin tid. Den rymmer både ett slut och en början - en avstämning där vi i viss mån tar ut kursen för resten av vårt liv.
 
  47.305 95,00 krKÖP

 
« Tillbaka26 artiklar. Sida 2Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56