Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Påsken med Jesus
Lois Rock
Här är berättelsen om påsken med Jesus i en bilderbok för små och stora om åsnan, korset och den tomma graven.
 
  49.107 42,00 krKÖP

Påskpyssel
Meg Braga
Läs påskberättelsen! Gör egna kort och presenter till hela familjen! Gör en trädgård till påsk!

 
  49.104 10,00 krKÖP

Stepka och den underbara elden
Dorothy van Woerkom

Rysk påsklegend med glädje och spänning för alla åldrar. Den fattige Stepka ger sig ut på påskaftonen för att låna eld till sitt påskljus. Alla dörrar är stängda, men senare på natten händer märkliga saker. Upplev uppståndelsen och hur vi människor kan vara mot varandra. Stort format. Vackra färgbilder.

 
    

 
  49.102 10,00 krKÖP

Svalorna och påsken
Vicki Howie

De två svalorna Smalvinge och Bredvinge bygger bo i en vacker trädgård, och under några dagar får de vara med om alla de dramatiska påskhändelserna. Jesus blir deras vän och de följer honom från det ögonblick han kommer ridande på en åsna.

De håller honom sällskap i Getsemane och de gråter vid korset när Jesus dör. Men de får också vara med i trädgården då det visar sig att Jesus – småfåglars och människors vän – inte är död, utan lever igen!


 
  49.138 99,00 krKÖP

Sångcollage - PÅSKEN
Monica Andersson

En "minimusikal" eller ett "sångcollage" om Påsken. Innehåller sånger, läsningar, rörelser och utförandeförslag.

Ingår i en serie med 16 olika titlar. Du kan köpa dem var för sig eller köpa en provsats med ett häfte av varje till kraftigt reducerat pris.

Häftat. A4 format. 


 
  N 125,00 krKÖP

Vem kan det vara?
Vicki Howie

Nu är författaren Vickie Howie tillbaka med en kortfattad och enkel bilderboksversion av påskens stora händelser: Vem kan det vara? En påskbok med många luckor att öppna. Vad hände den första påsken? Först var Jesu vänner glada, sedan blev de ledsna, och så fick de en stor överraskning ...
Öppna luckorna du också!


 
  49.106 52,00 krKÖP

Vilken Uppståndelse!
Monica Andersson

VILKEN UPPSTÅNDELSE! är ett påskspel tänkt för årskurs F-3 och bibelns påskberättelse som utgångspunkt. Musik, rörelse och drama och beräknas ta cirka 40 min. Kan med fördel göras med upp till 250 barn i storgrupp.

Monica Andersson har arbetat som kyrkomusiker och rytmikpedagog i många år inom bl a kyrka och skola. Förhoppningen är att materialet kan bli till inspiration och glädje i möten mellan församlingen, förskolebarnen och lärarna!

A4, häftat, 16 sidor. Både välkända sånger och nyskrivna.


 
  35-7 150,00 krKÖP

Äggets hemlighet
Monica Andersson

ÄGGETS HEMLIGHET är ett enkelt påskspel som handlar om knoppar som slår ut och ägg som kläcks. Vi firar våren och påsken genom sång, musik och rörelse. Spelet är tänkt för förskolebarn 3-5 år och kan med fördel spelas för 100-150 barn samtidigt. Cirka 25 minuter är beräknad speltid.

Monica Andersson har arbetat som kyrkomusiker och rytmikpedagog i många år inom bl a kyrka och skola. Förhoppningen är att materialet kan bli till inspiration och glädje i möten mellan församlingen, förskolebarnen och lärarna!

A4, häftat, 12 sidor. Både välkända sånger och nyskrivna.


 
  41-8 150,00 krKÖP

 
« Tillbaka18 artiklar. Sida 2 
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56