Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Stjärnkikaren
Katherine Paterson
Verna har aldrig varit någon särskilt pålitlig mamma, men att hon skulle dumpa sina barn på landet hos gammelfarmor hade Angel aldrig trott. Det är slitigt att vara storasyster åt Bernie och ha en pappa som sitter i fängelse - men på nätterna lyser stjärnorna ...

Katherine Paterson fick Astrid Lindgren Memorial Award 2006.

 
  40.001 159,00 krKÖP

Tersias
G P Taylor
Det är hårda tider i London. Trollkarlen Magnus Malachi vakar noga över sitt senaste fynd - Tersias, den blinde pojken som kan se in i framtiden. Men i takt med att Tersias krafter blir allt mer kända försöker fler dra nytta av Tersias märkvärdiga förmåga. Luffaren Jonah och hans kompanjon Tara dyker upp liksom den vansinnige Solomon -och den mystiske lord Malpas. Men varifrån kommer Tersias övernaturliga krafter - från det goda eller från det onda?
 
  40.007 199,00 krKÖP

Typ jättekär, liksom!
Lotta Löfgren-Mårtensson
Emmas hösttermin börjar bra. Hon är tillsammans med Anders och de är lyckliga ihop. Fast allt är kanske inte helt perfekt. De ses inte så ofta längre och sms:ar knappt heller.
Och vad är det med bästa kompisen Jonna? Helt plötsligt avslöjar hon att hon är typ jättekär, liksom. I Emma! Vad ska nu hända med framtiden? Emma känner sig ensammast i världen.

Typ jättekär, liksom är den andra boken i serien om Emma. Precis som Älskar, älskar inte är den lättläst utan att vara barnslig. Den passar därför utmärkt till den som inte är så van läsare, men som ändå vill läsa böcker som tar upp viktiga frågor.
 
  40.011 94,00 krKÖP

Urchin och de dansande stjärnorna
M I McAllisters

När Urchin en dag blir kallad som page till slottet börjar hans livs stora äventyr - men inte alls på det sätt han tänkt sig.

Boken är första delen i M I McAllisters fantasytrilogi Berättelser från Dimslöjornas ö. Den har översatts till flera språk och filmrättigheterna har sålts.


 
  40.002 157,00 krKÖP

Urchin och Hjärtestenen
M I McAllister
Det ska bli fest på Dimslöjornas ö: det är fred igen, och ekorren Crispin ska äntligen krönas till kung! Urchin är en av dem som klättrar omkring i det stora slottet för att ordna allt.

Då seglar ett underligt skepp in i öns hamn, och passagerarna berättar skrämmande saker om livet utanför dimslöjorna. Talar de sanning? Urchin vet inte vad han ska tro -- och när Hjärtstenen som ska visa vem som är den rättmätige kungen plötsligt är försvunnen går det inte att blunda längre. Dimslöjornas ö är i fara! Kan Urchin rädda den?

M I McAllister tar oss tillbaka till sagoön där ekorrar, uttrar, mullvadar och igelkottar utkämpar den klassiska kampen mellan ont och gott. Fantasyspänning för alla från boklsukaråldern och uppåt.

 
  40.012 157,00 krKÖP

Älskar, älskar inte
Lotta Löfgren-Mårtensson
En lättläst bok, som tar tonårsfunderingar på allvar.

Emma är en helt vanlig tjej, som gillar att vara med sin bästa kompis Jonna och snacka om skolan, killar och annat viktigt.
Men plötsligt är allt upp och ner. Emmas mamma och pappa flyttar isär och Emma blir tillsammans med Jonatan. Men hur kär är hon egentligen i Jonatan – och varför verkar killen på sommarstället så spännande?

Och hur ska man egentligen veta… om man älskar, älskar inte?

Älskar, älskar inte är första boken i serien om Emma. Boken är lättläst, men inte barnslig. Den passar därför utmärkt till den som inte är så van läsare, men som ändå vill läsa böcker som tar upp viktiga frågor.

 
  40.003 94,00 krKÖP

 
« Tillbaka16 artiklar. Sida 2 
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56