Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Andaktsböcker
Andaktsböcker för barn
Anteckningsböcker
Barnböcker
Barnledare
Barnrytmik
Dikter
Dop
Frälsarkransen
Jul
Julkort
Julkrubbor
Katter
Konfirmation
Kärlek / Relationer
Mat/recept
Ofödda/nyfödda
Presentböcker
Pyssel/Aktivitet/Spel
Påsk
Skola / Förskola
Sorg/Tröst
Teologi m.m.
Ungdomsböcker
Vykort/Julkort/Grattis
Änglar
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Aftonböner

Det är dags att sova och du får krypa ner i sängen med alla dina gosedjur.

Låt mig stilla somna,
låt mig sova gott.
Låt mig drömma vackert,
om allting som jag fått.

I den här boken finns små fina aftonböner som vill påminna dig om att du alltid är trygg och älskad.

Inbunden med hård, vadderad pärm. 46 sidor, 14x18 cm. Illustrerad helt i färg. Fin presentbok!


 
  15.015 99,00 krKÖP

Barn ber
Vacker och innehållsrik bönbok för barn och barnfamiljer. med böner för olika tillfällen GO morgon- och kvällsböner, för kyrkoårets olika tider, förböner, bordsböner, ur Psaltaren och på olika språk. Inbunden presentbok i färg.
 
  47.144 175,00 krKÖP

Bordsböner

En klassisk bönbok till riktigt fyndpris! Här hittar du äldre böner varvade med nya. En bordsbön för varje veckodag. Illustrerad helt i färg. Fickformat. Häftad.

REA-PRIS!


 
  47.125 5,00 krKÖP

Din Dopdag
kerstin Rösth Hast & Cecilia Strömmer

"När du döptes blev du med i Guds kyrkfamilj. Kyrkklockorna ringde och alla sjöng för dig. Vi tackade Gud för att du har blivit född."

Din Dopdag är en minnesbok om dopet för de allra minsta barnen och deras familjer. Bilderna och texten bygger på Svenska kyrkans dopritual och gör det lätt för barn och vuxna att påminnas om en viktig dag. Här finns också plats för foto och egna minnen tillsammans med ett ord ur Bibeln och en psalm.

Inbunden med hård pärm. Illustrerad helt i färg med härliga bilder av Åke Backman. 


 
  L 9805 89,00 krKÖP

Du i världen
Asta Bolin
– till ett mycket litet barn. Hur längtar vi inte efter att få tro på morgondagen! Och vad kan ge oss ett större hopp om framtiden än när-heten till och ansvaret för ett nyfött barn? Hård pärm. Fin gåva till nyblivna föräldrar.
 
  47.143 91,00 krKÖP

Godnattböner

Världens sötaste lilla bok! Helt illustrerad i färg med bilder med söta små möss. Hårda kartongblad och behändigt format. Formad som en hand. Innehåller olika böner att läsas tillsammans med barn. Perfekt som dopgåva!

Ny upplaga


 
  47.124 45,00 krKÖP

Gud och Jag Varje Dag
Elena Kucharik
Varje dag på året kommer de charmiga barnen i den här boken att muntra upp och glädja barn med Guds underbara löften och tidlösa sannaingar.
 
  KM 018-6 199,00 krKÖP

Gud tar hand om mig
Sophie Piper

Den perfekta födelse-, dop- eller barnvälsignelsepresenten!
En bok med femton berättelser ur Gamla och Nya testamentet återberättade och illustrerade för de minsta och med en bön, sång eller vers till varje berättelse.
Dedikationssidan kan också användas som dopbevis eller som fadderhälsning.

Inbunden med hård, vadderad pärm. Illustrerad helt i färg. Presentutförande.


 
  Li2836 125,00 krKÖP

Hela familjens bönbok
Hallqvist, Harling, m fl

I en familj kan det ofta kännas som om det händer saker hela tiden. Någon ska sova, någon ska vakna, någon är hungrig, någon vill ha nu och kan inte vänta … Ögonblick för stillhet är inte så lätta att hitta – men också försök som bara lyckas till hälften kan vara något värda.

Att be är att tala med Gud, och vars och ens egna ord är alltid precis de rätta, men bönerna i Hela familjens bönbok är samlade för tillfällen när det behövs lite hjälp att komma igång.

Några av dem är flera tusen år, några är sådana som har betts i Sverige i drygt hundra år, och några är nästan eller alldeles nya. Allra sist i boken finns välsignelseböner.

Herren bevarar dig. I hans skugga får du vandra. Han går vid din sida!

Ur innehållet: Gud som haver barnen kär • Du som vill att jag ska finnas • Jesu lilla lamm jag är • Tack, min Gud, för att jag vaknar • Må din väg gå dig till mötes

Böner ur Bibeln och av bland andra Britt G Hallqvist • Per Harling • Margareta Melin • Inga-Lina Lindqvist • Åsa Hofverberg

Inbunden med hård pärm och märkband. Illustrerad helt i färg. NYHET 2014!


 
  L 135,00 krKÖP

Kring dig är solen
Kerstin Hesslefors Persson

Livet med ett nyfött barn innehåller både glädje och sorg, lycka och oro, mysiga stunder – och kaos! Och mitt i allt detta finns Livets Gud med.

Kring dig är solen innehåller böner och dikter för den som har barnet i sin famn. En bönbok som kan få finnas med under det första levnadsåret, och som rymmer allt från oändlig tacksamhet över det nyfödda miraklet till vånda över sömnlösa nätter.

Kerstin Hesslefors Persson förmedlar värme och ärlighet i bönerna och visar hur vi får vända oss till en kärleksfull Gud som har omsorg både om de allra minsta – och deras föräldrar!

Boken är en utmärkt dopgåva. Inbunden med hård pärm. Illustrerad med fina foton i färg.


 
  A2426 98,00 krKÖP

 
« Tillbaka24 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56