Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss

Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

 Nytt år – Ny start!
Vi välkomnar 2021 med glädje och hoppas att det ska innebära att vi så småningom får börja umgås så smått igen, men att vi tar med oss en del lärdomar från 2020. T ex att det är bra med noggrann handhygien, avstånd och att stanna hemma så länge man har symtom, om man så har Covid-19, förkylning eller magsjuka. Det har skyddat många utsatta (äldre, kroniskt sjuka eller riskgrupp på annat sätt) från att smittas och till och med dö av våra "vanliga" sjukdomar. Det hoppas jag att vi tar med oss. Vår miljö har också mått bättre av ett minskat resande. Vi kan fortsätta semestra mer på hemmaplan och inse att det finns mycket i vår närhet som kan upptäckas och återupptäckas. Men vi längtar efter att få träffas och umgås inomhus över en bit mat igen. Tills dess går det utmärkt att träffas utomhus, på lagom avstånd, vid en eld eller i ett vindskydd. Vi har många receptböcker och bakböcker som kan ge inspiration både till picknick och fika nu och inför kommande middagar. I vår fysiska butik har vi ännu större sortiment och ringer du och bokar en tid kan du få vara helt ensam.

Här hittar du böcker av många olika slag: deckare, romaner, barnböcker, ungdomsböcker, andakt och poesi, biblar och psalmböcker, presentböcker, recept- och kokböcker, målarböcker, musik på cd, noter och mycket annat. Olika böcker för personlig uppbyggnad samt cd-skivor för meditation och avslappning finns också. Liksom presenter till dop och bröllop.

Botanisera runt i vår webbutik eller kom och besök oss i vår fysiska butik. Där har vi ett större sortiment än vad vi kan visa här. Vi har även noter, kort, pappersvaror, hantverk m.m. Tala om innan att du kommer så kan vi bjuda på te eller kaffe.

Kom ihåg att allt som finns på alla svenska förlag kan du beställa genom oss, även om vi inte visar det i webbutiken. På så sätt kan vi samfrakta till dig och du kan spara pengar, privat eller till kyrkans bokbord. Libris, Marcus, Argument och Bornelings handlar vi ofta med, för att ta några exempel. Handlar du till bokbord kan du dessutom få rabatt av oss. Skicka
ett mail med en förfrågan så kommer vi överens. Vi ha många passande artiklar i lager som vi kan sälja till bra pris.

Vi har hittills inte påverkats av Corona, om man tänker till vår privata hälsa. Däremot har vi redan påverkats som många andra företag och märker att orderingången gått ner avsevärt. Vi hoppas att våra kunder fortsätter att tänka framåt och planerar sin verksamhet därefter. Nu finns gott om tid att planera, öva, fortbilda och lära in nytt. Och hos oss hittar du det du behöver till det. Hjälp oss och andra mindre företag ur krisen genom att handla som du brukar, eller kanske ännu mer.

Vi har fått in en ny bok som heter Maria - Sveriges ryska prinsessa. Klicka på titeln för att läsa mer boken!

Ord öppettider: måndag-fredag 8:30-12. Övriga tider efter överenskommelse.

Köp boken här!

 
Vi är stolta att kunna presentera "Borensberg – Från istid till nutid", den fjärde delen om Borensberg, utgiven i samarbete med Borensbergs hembygdsförening. NYHET hösten 2020!
Klicka på bilden (eller länken under bilden) här bredvid så hittar du den.

paypalFråga oss om du vill betala via Paypal eller med betalkort.

Titta in ofta i vår webbutik då vi försöker uppdatera kontinuerligt med både färska nyheter och gamla godingar. Klicka på "NYTT!" här uppe på sidan, för att hitta de senast inlagda artiklarna.
Under NEDSATTA PRISER finns många nya titlar och vi fyller stadigt på med nya artiklar till bra pris!

Senaste ändring 2021-01-22


 Nya barnböcker!
Här presenteras aktuella böcker kategorin BARNBÖCKER. Vi fyller på med nya böcker och nygamla favoriter hela tiden.

                  


Nyheter & Favoriter bland Mat/Recept!

                                   Här presenteras aktuella böcker och andra produkter i kategorin Mat / Recept.                                   Vi fyller på kontinuerligt med nya böcker och nygamla favoriter.

           

Välkommen in... 


Nyheter & Favoriter bland Måbra-böcker!

                                   Här presenteras aktuella böcker och andra produkter i kategorin Må bra – Böcker.                                   Vi fyller på kontinuerligt med nya böcker och nygamla favoriter.

Välkommen in... 


 

BILDERBOKEN
I Hackås kyrka

Ny bok på förlaget av

Evert Modig.

Välkommen till webbshoppen...

  Ny Kalle Bäck bok!  
Borensberg
- Från istid till nutid

- Husbyfjöl/Borensberg växer
fram ur historiens dunkel

NYHET hösten 2020!

  Välkommen till webbshoppen...


Utförsäljning!

Titta in i ny produktkategori.. 

Utförsäljning

 

Stad i ljusKärlekssånger och annat

för bröllop och kärlek

Klicka på länken nedan för att komma till  vår avdelningen med böcker, noter och  annat med kärlekstema. Både för bröllop, förlovning, relationer och liknande.


Klicka här för att komma till Bröllopssidan.


Öppettider 2020

Ordinarie öppettider är månd-fred 8:30-12. Även öppet andra tider efter överenskommelse.

Besök vår butik i Klockrike!      Läs mer... 


248493 personer har besökt sidan
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56