Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Berättelser ur bibeln
David Kossoff
Ett urval av Gamla Testamentets mest spännande berättelser, både kända och lite mer “okända”. Från Skapelsen till Daniel i Lejongropen och Det nya Jerusalem

 
27.101 50,00 krKÖP
27.101 50,00 krKÖP

De tre åsnorna
David Kossoff
Tre små åsnor som spelat stor roll möts i himlen, och berättar sina historier om mötet med en spännande man.
Det är åsnan som bar Maria till Betlehem, åsnan Jesus red på till Templet vid 12 års ålder och åsnan Jesus red på vid intåget i Jerusalem.
Boken är illustrerad med författarens egna teckningar och har hårda pärmar. Passar även att läsa för barn.
 
  27.104 50,00 krKÖP

En levande kyrka till nya släktled
Anna Mårtensson
Här finns mycket för den som är intresserad av kyrklig barnomsorg, bland annat förslag på arbetsgång med tankar kring frågorna Varför? Vad? För Vilka? och Hur? bör församlingen arbeta i framtiden. Allmänna såväl som praktiska råd och om kyrkans barnomsorg. A4.
 
  26.103 25,00 krKÖP

Hela församlingen
Anders Eckerdal
Eftersom det inte finns någon församling som är den andra lik, behöver gudstjänstutform-ningen ske i den enskilda församlingen. Hur växer vi? Vilken uppgift har vi i gudstjänstarbetet? Vad kan vi göra för att gudstjänsten ska återfå sin rätta, centrala plats? Det är några av frågorna i boken som vill ge idéer och impulser till ett gemensamt arbete med hela församlingens gudstjänst. Mängdrabatter!
 
26.101 65,00 krKÖP
Studieplan 26.111 10,00 krKÖP

Liv i öknen
Martin Lönnebo

En vacker andaktsbok med träffande betraktelser. Boken vill vara en tröst och en hjälp genom de olika “öknar” man kan befinna sig i. Vi vandrar t.ex genom »Trötthetsöknen«, »Sorgeöknen« och »Övergivenhetens öken«. En mycket vacker och prisvärd liten bok som passar utmärkt som presentbok och den har en given plats på bokbordet. Omtyckt läsning av både gammal och ung.

REA!


 
  27.105 50,00 krKÖP

Livets Träd
Fredrica Ganestål
En meditativ vandring över planeten Livet och Livets träd, där vi får möta många av de olika personligheter som befolkar Livet. Vi möter bl.a Bildkonstens Fader och Fru Mu-sica. Alla bor på varsinn gren och hör samman genom trädets stam.
Den här vackra lilla boken är utmärkt som “gå-bort-present” och kan användas både i andakter och för egen läsning. Illustrerad i svart/vitt. Litet nätt format.
 
  25.108 25,00 krKÖP

Mera rim – än reson
Saga Ekström
Detta är Saga Ekströms andra diktsamling och det tongivande i hennes dikter är naturen och årets växlingar. Lyhört och känsligt diktar hon om allt det vackra naturen bjuder. Saga Ekström delar också med sig av olika händelser från sitt liv. Vi får möta barn, barn-barn och Saga själv som ung. Svart/vita teckningar och ett behändigt format. Passar både gamla och unga läsare!
 
  20.101 115,00 krKÖP

Minnen och hemgjorda ordstäv
Saga Ekström
Saga Ekströms är nu aktuell med sin tredje diktsamling. Här delar hon återigen med sig av sina barndomsminnen och av barns och barnbarns bravader och vi får även följa ett år genom Sagas månadsverser. Hon skriver nya varje månad i tidningen Östgöta Correspon-denten och här är några av de bästa. I flera år har Saga snickrat på små hemgjorda visdoms-ord och här finns ett helt kapitel med alla kloka klurigheter som hon formulerat. I ett kap-itel finns ett urval av de dikter som tillkommit vid det dagisbesök som Saga gör varje fre-dag. Innehållsrik med svart/vita teckningar. Litet behändigt format.
Utkom julen 2000.
 
  28.102 115,00 krKÖP

 
« Tillbaka17 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56