Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Alla fåglar sjunger inte
Sture Thörnesjö

Nils Emanuel Olofsson kommer som nyuniformerad polisman till Söderköping. Vi får följa hans arbete under några år och ta del av de våndor han drabbas av: utvisningsärenden, förföljelse av invandrare och jakten på de stora kriminella ligorna.

REA!


 
  34.140 50,00 krKÖP

Asfaltblomman-tankar om livet
Eva Franzén

"Mitt i en livskris vaknade lusten till livet, konstigt nog! Kan det vara möjligt: att födas på nytt mitt i ångest och tvivel, mitt i kaos och uppgivenhet? JA, jag tror det! Vågar vi bara tro, att kärleken och livet är starkare än allt annat så tror jag det. En kris är inte bara jobbig och svår för den drabbade, utan hela familjen berörs, ja, alla i ens omgivning, men problemen går att lösa, det går att hitta tillbaka....för kärleken är starkast – allt är möjligt!!"

Så skriver den unga författarinnan på baksidan av sin diktsamling.

REA!

 


 
  33.113 25,00 krKÖP

Barnens bibel
Anne de Vries

Den mest kända och äldsta barnbibeln. Utgåvan är från 1996.
Översatt till svenska av Ylva Eggehorn. Illustrerad av Hermine F Schäfer


 
  67.014 35,00 krKÖP

Barnens bönbok
Lars Åke Lundberg

Vem gjorde alla orden? Så börjar en av bönerna i denna bönbok. Ett barn frågade mig flera gånger vem "ordgöraren" var. Vem har gjort alla orden? Den frågan blev uppslag till en bön. Just så har många av bönerna kommit till. Under flera år har jag samlat böner för barn och skrivit bönetankar som kommit till, ofta vid sängkanten.

Böneord för mötet med en gammal, samtalet med Jesus, den hemska drömmen, den första cyketuren och det stora ofattbara i de tre orden: Du och jag.

Lars Åke Lundberg


 
  49.118 50,00 krKÖP

Barrelittesköj
Åke Nordenram

Författaren låter barndomsvännerna Nisse och Einar uppleva sina barndomsäventyr i en 30-talsmiljö på den östgötska landsbygden. Boken är för unga människor – oavsett ålder. Att man har barnasinnet kvar är huvudsaken för att man skall kunna uppleva vad “de benådade rackarungarna” var med om.

Vackra bilder av Gunnar Rydholm. 
  34.105 60,00 krKÖP

Beskära träd och buskar
Lars-Eric Samuelsson och Ulf Schenkmanis

Beskärning är en svår konst om man inte vet hur man ska göra. Och har man träd och buskar i sin trädgård kan man inte hoppa över beskärningsarbetet. Då blir växtligheten vildvuxen och ovårdad. I denna lättlästa bok får man bra och utförliga beskrivningar på hur man gör beskärningsarbetet. Växter som behöver regelbunden beskärning är fruktträd och prydnadsträd, bärbuskar och prydnadsbuskar, rosor och klängväxter. För alla dessa växter finns noggranna texter som tillsammans med teckningar ger svar tex på vilka redskap man ska använda, när, hur och varför man beskär.

Lars-Eric Samuelsson och Ulf Schenkmanis är tillsammans ett välkänt team som har skrivit många trädgårdsböcker. De gör TV-program och den mycket populära radioserien som heter Trädgårdsdags.

Teckningar.


 
  47.210 80,00 krKÖP

Bibeln enligt snobben
Charles M Schulz
Fantasktiskt rolig bok full med roliga situationer med Snobben och hans vänner. Serier och citat med anknytning till Bibeln. En kul presentbok för alla åldrar! Hårda pärmar.
 
  46.258 48,00 krKÖP

Bokens folk
Jossi Stern, Dave Foster och Teddy Kollek
Bokens folk är mer en bok om konst. På samma gång som vi kan iaktta talangen och skickligheten hos en av Israels mest framstående konstnärer får vi följa det judiska folket i spåren genom den Bok som har haft en så djupgående inverkan på hela vår värld.

 
  47.211 100,00 krKÖP

Bollen som kom bort
Beim/Källström

Härlig saga illustrerad helt i färg. Retro. Utkom 1973.

REA-PRIS!


 
  RS4458 20,00 krKÖP

Bordsböner

En klassisk bönbok till riktigt fyndpris! Här hittar du äldre böner varvade med nya. En bordsbön för varje veckodag. Illustrerad helt i färg. Fickformat. Häftad.

REA-PRIS!


 
  47.125 5,00 krKÖP

 
« Tillbaka77 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56