Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Missale
Christer Palmblads och Noteria Förlag

Christer Palmblads och Noteria Förlags eget missale enligt 1986 års kyrkohandbok. Här finns allt som skall vara med, plus en hel del extra. Flera varianter av både musik och texter. Allt finns presenterat på ett lättöverskådligt och klassikt vis med noter. Röda pärmar med guldtryck.

MISSALE till kanonpris 300:- inkl moms (ordinarie pris 783:-) så länge lagret räcker. Frakt tillkommer.


 
  37.201 300,00 krKÖP

Pilgrimsträdgård flyttar in
Gabriella Mellergårdh / Garbis H Sarafian

Det handlar inte om trender och stilar, det handlar om att inreda ett hem där vi mår bra. Ett hem där naturen med sin läkande kraft får flytta in i kök, sovrum och vardags­rum. Forskningen visar hur oerhört stor betydelse naturen har för vårt välbefinnande. Bara att titta på naturbilder kan minska stressen i kroppen. Med enkla idéer och gör-det-själv-tips vill vi inspirera till ett grönare liv inomhus.

Dessutom tar vi de sju pilgrimsorden till hjälp för att hemmet verkligen ska bli den plats där vi kan hämta kraft i vardagen. Vi inspireras av bekymmerslöshetens hall och enkelhetens badrum, låter delandet stå i centrum i köket och sovrummet vara platsen för långsamhet. Friheten med högt i tak tar plats i vardagsrummet och i läshörnan finner vi tystnaden. Och tvättstugan visar sig vara en oväntad andlig oas.

Inbunden med hård pärm, 210x230 mm, helt i färg. Mycket vacker som presentbok. Eller att unna sig själv.

FYNDPRIS!


 
  V283420 125,00 krKÖP

Selma & Sigge
Malin Leijonberg / Cecilia Hallin

En bok om det levande livet

Följ med på ett stormande äventyr, fyllt av inspiration och idéer för vardagens och livets fester.

De fiktiva personerna Selma och Sigge tar dig till en värld fylld av överdådiga dukningar, smarriga recept och roliga fixerier. Låt dig väl smaka av deras härliga värld och tillåt dig att vara mera du, som Selma och Sigge så träffsäkert säger: ”Too much is never enough.”
Du får inspiration att njuta av dagen, att sätta guldkant på de mest triviala företeelser – inget tillfälle för litet, inget för stort för att kunna göras lite extra.

Selma och Sigge låter dig också träffa sina vänner som i sin tur bjuder på sina favoritrecept, anekdoter från livet och särskilda små tips för den händige att själv pröva på. I boken blandas recept, pyssel och dukningstips med tankar om livet, och gestaltas i bilder och texter av fotograf Cecilia Hallin och stylist och skribent Malin Leijonberg.

Tanken om lång hållbarhet, återanvändning, remake, och det vackras kraft att inspirera och påverka, genomsyrar fotografierna i allt från kläderna hos de människor Selma och Sigge möter på sin väg till de dukningar och de maträtter som boken presenterar.

I Selma och Sigge finner du inspiration och handfasta tips och råd till hur du lever livet levande och använder det du har för att göra stordåd.

Stort format, helt i färg, inbunden med halvklotband/textilrygg och hård pärm. Lyxig utgåva som passar som present till sig själv eller någon annan. 

FYNDPRIS!


 
  V283567 149,00 krKÖP

 
« Tillbaka3 artiklar. Sida 1 
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56