Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

PRODUKTNYHETER
Här hittar du de senast inlagda artiklarna i webbutiken. Det är både alldeles färska böcker och gamla godingar som vi vill slå ett extra slag för.


 

Mitt lilla Bibelmemory

Memoryspel för 2 eller fler spelare.
40 spelkort med bibliska motiv.

Utvecklande och roligt för både barn och vuxna.
Levereras i en fin presentask med magnetlås.
Presentasken är utformad som en bok.


 
  BP01 138,00 krKÖP

Julgranskula barnmotiv Julkrubba
Fina Julgranskulor med med gulligt barnmotiv av julkrubba. Skumgummikärna och blanklackad yta. Hänge i guldfärg. Diameter 7 cm. Säljes styckvis för 25 kr eller 4-pack för 80 kr. 4-pack levereras i genomskinlig plastask.
 
  BP521 80,00 krKÖP

Julgranskula Ängel Blå
Fina Julgranskulor med gulligt änglamotiv mot mörkblå bakgrund. Skumgummikärna och blanklackad yta. Hänge i guldfärg. Diameter 7 cm. Säljes styckvis för 25 kr eller 4-pack för 80 kr. 4-pack levereras i genomskinlig plastask.
 
  BP548 80,00 krKÖP

Julgranskula Ängel vit
Fina Julgranskulor med klassiskt änglamotiv. Skumgummikärna och blanklackad yta. Hänge i guldfärg. Diameter 7 cm. Säljes styckvis för 25 kr eller 4-pack för 80 kr. 4-pack levereras i genomskinlig plastask.

 
  BP551 80,00 krKÖP

Upptäck Kärlekens olika språk
Gary Chapman

Talar du och din partner samma kärleksspråk?

Att leva tillsammans handlar om kärlek, eller hur? Men verkar det som att du och din partner talar olika språk? Kärleken behöver inte försvinna i en relation, men för att hålla den vid liv måste de flesta lära sig sin partners kärleksspråk. Det håller inte att uttrycka den kärlek vi känner på vårt eget kärleksspråk om vår partner talar ett annat kärleksspråk.
Äktenskapsrådgivaren och den bästsäljande författaren Gary Chapman menar att det finns fem kärleksspråk:

Tid tillsammans • Bekräftande ord • Gåvor • Tjänster • Fysisk beröring

Kapitlen är indelade utifrån de fem kärleksspråken för att göra det enkelt för läsaren att hitta. Varje kapitel avslutas med konkreta råd för hur man uttrycker kärlek på sin partners kärleksspråk och leder sitt förhållande i en positiv riktning.

Denna nya och reviderade svenska upplaga av The 5 Love Languages™­ innehåller även ett nyfram­taget kärleksspråkstest som hjälper läsaren att upptäcka sitt kärleksspråk. The 5 Love Languages™ har sålts i över sju miljoner exemplar, legat otaliga veckor på New York Times bestsellerlista och getts ut på ett fyrtiotal språk.

Gary Chapman är författare och föreståndare för Marriage and Family Life Consultants, Inc. Gary reser över hela världen och håller föredrag och har även ett radioprogram som sänds på 200 stationer.

Inbunden med hård pårm och löst skyddsomslag, 221 sidor, utgiven 2012.


 
935115 179,00 krKÖP
- Målarbok för vuxna 247230 175,00 krKÖP

Syner och Drömmar
Tom Doyle / Greg Webster

Vad skulle du göra om Jesus visade sig för dig i en dröm? Eller om han kom till dig i en syn och bad dig följa honom? Och tänk om dessa syner fortsatte i över trettio dagar? Skulle du tro? Skulle du börja följa Jesus och överlåta ditt liv till honom?

Om du var muslim?

Tom Doyle har tillbringat femton år som missionär med att sprida budskapet om Jesus Kristus i Mellanöstern och Centralasien. Under dessa år har han mött ett förbluffande antal muslimer som introducerats till Jesus genom syner och drömmar så starka att de slutligen lämnade den religion de följt hela sina liv och omfamnade Kristus som frälsare. Trots att de lever i en kultur där det kan leda till avrättning att konvertera till kristendomen har dessa tidigare muslimer funnit hopp, frid och inspiration i att känna Kristus. Deras berättelser kommer att förundra och beröra dig. Jesus sträcker sig ut mot muslimvärlden och de gensvarar. Visste du förresten att Iran har världens snabbast växande församling?

Syner och drömmar är en häpnadsväckande samling berättelser direkt från muslimvärlden. Doyle inte bara återberättar dessa historier, han svarar också på frågorna: Varför använder Gud syner och drömmar för att nå in i muslimvärlden? Kan man lita till drömmarna? Vad blir resultatet av dessa syner och drömmar?

Följ med på en resa till hjärtat av Mellanöstern och möt nya troende som verkligen har berörts av Jesus på ett mirakulöst sätt, genom drömmar på natten.

Mjukband, 270 sidor. Utgiven 2016.


 
  247209 235,00 krKÖP

Ansikte mot ansikte med Jesus
Habib och Thonene

Denna berättelse är som tagen från tidningsrubrikerna om det krigshärjade Mellanöstern. En extrem islamistgrupp placerar ut bomber och spränger en kyrka under en gudstjänst. Tonårsflickan Samaa Habib, hängiven i sin kristna tro och förföljd och misshandlad av sin muslimska familj, stod alldeles intill ett brandskåp där en av bomberna exploderade. Bakdörren är inte stor nog för att fem hundra personer ska kunna fly. En del omkommer. Men efter att kaoset och röken lagt sig, kommer en kvinna tillbaka till livet.
Samaa Habibs berättelse om sin väg till kristen tro och sitt liv som kristen­ skildrar ingen idyllisk pilgrimstur. Det är en berättelse om våld och krig, och om de fruktansvärda trakasserier och förföljelser som drabbar många kristna i Mellanöstern. Men också om under och tecken, drömmar, syner och uppenbarelser. Och om ett mod som bara den helige Ande kan ingjuta i en människa.
”Mitt mandat på jorden är att väcka kyrkan och uppmana kristna att tala om de goda nyheterna”, skriver Saama Habib. Och den här boken är inte bara spännande läsning, den är ett väckelserop rakt in i en slumrande västerländsk kristenhet.

Mjikband, 255 sidor. Utgiven 2014.


 
  935825 179,00 krKÖP

Våga Älska - 40 Kärleksutmaningar
Kendrick
Villkorslös kärlek lovas uppriktigt under vigslar, men praktiseras sällan i det verkliga livet. Det för med sig att hoppet om en romantisk framtid grusas och ersätts med besvikelse. Men det behöver inte förbli så.

Våga älska innehåller 40 utmaningar som hjälper äkta makar att förstå och praktisera villkorslös kärlek. Oavsett om ditt äktenskap hänger på en skör tråd eller är starkt och friskt är Våga älska en resa du behöver göra. Det är dags att få tag på nycklarna till sann närhet och att utveckla ett dynamiskt äktenskap.

Anta utmaningen!

Den fördrar allting, den tror allting, den hoppas allting, den uthärdar allting. Kärleken upphör aldrig ... – Första Korintierbrevet 13:7-8

Om författarna: Stephen Kendrick är pastor i Sherwood Baptist Church i Albany, församlingen som gett oss filmerna "Facing Your Giants" och "Fireproof". Alex Kendrick är biträdande mediapastor i samma församling. Stephen och Alex är bröder.

Mjukband, 224 sidor. Utgiven 2009. Succébok såld i 3 miljoner exemplar.

 
  853458 149,00 krKÖP

Historiska historier
Kalle Bäck

Måste man skriva om kungar, drottningar och adelsmän för att väcka intresse för personhistoria? Författaren till denna bok hävdar istället att vanliga, enkla människors liv och historia kan lära oss mer. I denna bok får vi lära känna tio sådana levnadsöden. De utspelar sig i trakterna av Trehörna men är intressanta för var och en som gillar historia och hembygd. Man känner att de kunde ha levt var som helst och samma öden kan finnas i varje trakt.

Kalle Bäck är professor Emeritus i historia vid Linköpings universitet. Han har publicerat ett antal böcker, bl a  Bondeopposition och bondeinflytande under frihetstiden och Sverigebilden - En historia och rödfärg, tegel, trädgårdar och byggnader. Han är också författare till Det svenska dasset - inte bara en skitsak, Den besvärliga svärmodern - myt, nidbild eller verklighet och Början till slutet - Laga skiftet och torpbebyggelsen i Östergötland 1827-64. Sommaren 2017 utkom också Historiska historier - Andra delen.

Utkom 2006. Inbunden med hård pärm. Illustrerad i svartvitt. 108 sidor. NY upplaga 2017!


 
  34.120 195,00 krKÖP

 
« Tillbaka150 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56