Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Barn
Bibelkommentarer
Konst/Symboler
Ungdomar
Utländskt
Vuxen
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Barnbibeln
Åsa Hofverberg

Barnbibeln är en klassisk bibel för barn. Här återges hela den bibliska berättelsen med ett levande språk och underbara illustrationer. Stor vikt har lagts vid att vara trogen originaltexten. Kärlek och glädje, sorg och svårigheter, tro och tillit, spänning och dramatik - i Barnbibeln finns allt det som Bibeln berättar.

Läs tillsammans om Adam och Eva, Noa och regnbågen, Josefs dröm, Jona och den stora fisken, Maria och Josef, Jesusbarnet, liknelserna som Jesus berättade och många fler.

Den svenska texten är skriven av barnboksförfattaren Åsa Hofverberg. För illustrationerna svarar prisbelönte Steve Smallman.


 
  49.524 198,00 krKÖP

Barnens Familjebibel
Modern text i översättning av Staffan Hellgren.
Korta texter hämtade från Bibelns första bok till den sista.
101 berättelser ur Gamla Testamentet och 103 berättelser ur Nya Testamentet. Klassiska bilder i färg på varje uppslag.
Illustrerad av Alan Perry. Producerad i samarbete med Angus Hudson Ltd.
Säljs över hela världen.

 
  49.552 165,00 krKÖP

Barnens första bibel

Libris variant av Barnens Bibel. En tjock och innehållsrik bok med underbart tilltalande färgbilder. Mer än 60 berättelser för barn från ca 3-7 år. Spännande, dramatiska och roande.

480 sidor. Inbunden.

Stora rabatter vid beställning av flera!


 
  49.132 170,00 krKÖP

Berättarbibeln

En fin Bibel med glada färgbilder. Texten är mycket bibeltrogen men med vissa tillägg och ändringar så att den lämpar sig för högläsning.

Stort format. Inbunden med hårda pärmar. Helt i färg.


 
  49.133 110,00 krKÖP

Bibel dag för dag
J David / J Heyes

En underbar barnbibel som under ett helt år tar med barnen på en spännande resa bland de mest omtyckta bibelberättelserna.
Bibeln dag för dag introducerar barnen till de stora bibelpersonligheterna – från Josef och Mose till Petrus och Paulus.
Den återberättar också Jesu liv på ett modernt sätt – hans födelse, mirakler, liknelser och hans sista dagar.

Bibeln dag för dag är omsorgsfullt skriven av Juliet David och fantasifullt illustrerad av Jane Heyes. Det finns också frågor till varje berättelse.
En perfekt barnbibel för yngre läsare, skolor och för familjeandakter hemma.

400 sidor. 17x20 cm. Inbunden med hård pärm. Illustrerad helt i färg.


 
  15.015 199,00 krKÖP

Bibel för barn
Karin Andersson/Lisa Dersell/Inga Wenolf
För 6-10 år

Att läsa Bibel för barn är som att bege sig på en lång, innehållsrik och spännande resa...
Man möts av Ulf Löfgrens bilder som är fulla av liv och som inbjuder till att kliva in i berättelsen och göra vandringen, dela upplevelserna tillsammans med Bibelns människor.

"Bibel för barn" är den första helsvenska barnbibeln och är mycket trogen den ursprungliga texten och har ett lättillgängligt, vackert språk.
Den utgavs hösten 1995 och har sålts i mer än 100 000 exemplar och översatts till fem språk.
Den perfekta utdelningsbibeln!


 
  49.561 175,00 krKÖP

Bibelatlas – en första uppslagsbok
Wilson / Jones / Schindler

Fyllig och överskådlig bibelatlas för barn och ungdomar. Späckat med fakta, tydliga kartor och bilder varvade med intressanta detaljer. Från Abrahams vandring till Paulus resor.

Stort format. Helt i färg. Inbunden med hårda pärmar.


 
  49.535 115,00 krKÖP

Bibelberättelser för barn i Norden

Bibelberättelser för barn i Norden  presenterar 68 bibelberättelser för barn av vår tid. Femton nordiska författare och femton illustratörer har fått tolka och förmedla berättelserna på sitt eget sätt. Berättelserna i boken är skrivna med utgångspunkt i barnets värld och dess undran över livet. Det är författarnas och illustratörernas egna tolkningar av berättelserna. Alla som har bidragit till boken har haft fria händer att berätta historierna i ord och bild på sitt eget sätt. För Sveriges del är alla texter skrivna av Christina Lövestam. Passar för barn runt 6 år och uppåt.

Bibelberättelser för barn i Norden har blivit till genom ett samarbete mellan sex nordiska förlag: Skálholtútgáfan (Island), Lasten Keskus (Finland), Fontana Media (Finland-Sverige), IKO-forlaget (Norge), Verbum Förlag (Sverige) och Alfa (Danmark).

Inbunden med hård pärm, stort format, 154 sidor, helt i färg.


 
  V635841 185,00 krKÖP

Bibelguiden
Robert Willoughby

En bok som leder dig genom hela Bibeln, från början till slut. Här hittar du upplysningar om folk och händelser, tidslinjer, kartor, viktiga ord och deras betydelser och massor av bilder som levandegör Bibeln. Rolig för de flesta åldrar.

Stort format. Helt i färg. Inbunden med hårda prämar.


 
  49.534 169,00 krKÖP

Bibelkommentarer - Apostlagärningarna
Erik Bernspång
Uppställningen av boken är klar och redig. Överskådligheten är god, vilket kan vara av särskild betydelse, då det som här rör sig om ett uppslagsverk. Bibelläsaren i gemen och Ordets förkunnare i synnerhet kommer att finna denna kommentar både lättfattlig och givande.

 
 

 
  48.116 75,00 krKÖP

 
« Tillbaka52 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56