Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Andaktsböcker
Andaktsböcker för barn
Anteckningsböcker
Barnböcker
Barnledare
Barnrytmik
Dikter
Dop
Frälsarkransen
Jul
Julkort
Julkrubbor
Katter
Konfirmation
Kärlek / Relationer
Mat/recept
Ofödda/nyfödda
Presentböcker
Pyssel/Aktivitet/Spel
Påsk
Skola / Förskola
Sorg/Tröst
Teologi m.m.
Ungdomsböcker
Vykort/Julkort/Grattis
Änglar
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt


Johan & Kristina Reftel

100 tips till ledaren – måltidssånger, andaktstips, dramaidéer, lägerbus och mycket mer!

Hundringen hjälper dig när du snabbt behöver ett uppslag till kvällsandakten, när det är dags för spexkväll, när du vill sätta ihop ett bra drama, när du vill skriva något vackert i någons Bibel eller när du behöver en kul bibelövning.

Hundringen är den perfekta gåvan till församlingens faddrar och frivilligledare.

139 sidor

Mjuk pärm


 
  422-2 112,00 krKÖP

Fantastiska människor och bilar jag mött
Bosse 'Bildoktorn' Andersson

Följ med Bildoktorn Bosse Andersson hem till några av alla de fantastiska människor som har inspirerat honom till att våga gå sin egen väg. Med samma energi och nyfikenhet som i radio och tv berättar han om okända sidor hos kändisar som deckarförfattaren och barndomskompisen Åke Edwardson och den bilmekande författarinnan Birgitta Stenberg – men framför allt om spännande sidor hos okända entusiaster.

Fantastiska människor och bilar jag mött är en reportagebok full med Bildoktorns personliga porträtt. Egentligen handlar de mest om människors förhållningssätt till livet. Möt samlare och renoverare, bilkonstnärer och teknikgenier – levande och döda, unga och gamla, kvinnor och män. De flesta färdas i märkliga fordon eller mekar med ännu märkligare motorer. De har egentligen bara en sak gemensamt med varandra: de är fantastiska personer med fantastiska drömmar.


 
  47.229 239,00 krKÖP

Jesus gick vidare och kyrkan står kvar
Carl-Henric Jaktlund

För alltför många blir tonårens starka tro diffus och svårhanterlig vid övergången in i vuxenlivet. Vad beror det på och hur kan trenden brytas så att fler växer upp och växer till i sin tro istället för bort?

Carl-Henric Jaktlunds Jesus gick vidare och kyrkan står kvar är en av 2000-talets mest lästa och omdebatterade svenska böcker inom kristenheten. Med en varmt personlig ton och ett stort hjärta för att leda ungdomar och församlingar till ett fördjupat lärjungaskap har Jaktlund berört tusentals. Boken tar utgångspunkt i evangeliernas berättelse om Emmausvandrarna och tecknar en väg framåt där tron överlever, fördjupas och mognar istället för att tappa fart eller tyna bort.

Inbunden med skyddsomslag, 160 sidor 


 
  633-8 198,00 krKÖP

101 saker att göra under en tråkig predikan
Tim Sims & Dan Pegoda

Att gå i kyrkan är helt okej ... för det mesta. Och oavsett vad folk tycker, att lyssna på predikningar är också helt okej ... för det mesta. Men då och då händer det trista. Predikanten har en riktigt dålig dag.

Frågan är då: vad kan du göra åt det? Det är en bra fråga och den här boken är fylld av bra svar - 101 svar för att vara exakt. Du kan exempelvis testa om gäspningar verkligen är så smittsamma som folk säger. Eller skicka en lapp till kantorn och fråga om han eller hon kan spela låtar på begäran. Blir det riktigt tråkigt kan du med två psalmböcker i varje hand träna tyngdlyftning (utmärkt bicepsträning).

Vart och ett av de 101 tipsen kommer att sysselsätta och glädja dig och dina bänkgrannar under många tråkiga predikningar framöver.


 
  59.612 96,00 krKÖP

26 smaker - 26 landskap
Pelle Svensson, Olle Unenge, Magnus Wahman

26 smaker - 26 landskap är ett unikt där 26 restauranger och offentliga kök i Örebro län har bjudits in för att tolka mattraditionen i varsitt av Sveriges landskap. Resultatet har blivit innovativa rätter och menyer, skapade av några av alla skickliga kockar som finns i länet och tillagade av de lokala råvaror som varje landskap har att erbjuda.

En bok om samarbete, om livet i köket, om värdet av bra råvaror och om visionen av Sverige som det nya matlandet i Europa. Och förstås en bok om matglädje.

Utkom 2011. Votum Förlag. Inbunden med hårda pärmar. 180 sidor helt i färg. Fin presentbok!


 
  VO815678 198,00 krKÖP

5 minuters paus
Cajsa Tengblad
Vi är uppkopplade, tillgängliga och effektiva. Vår vardag är ett myller av intryck. Oftast hinner vi det vi måste, men hinner vi njuta av livet, stunden och allvaret? I 5 minuters paus får vi flytta fokus från vår egen ansträngning och se på Honom som bär allt. Kanske är hemligheten att varje dag besinna att Gud är ständigt närvarande i nuet – även då vi inte är det. Här finns bibelord, texter och böner för årets alla dagar som gör det möjlig för vem som helst att finna stillheten, sortera bland intrycken och i egen andakt lyssna inåt och uppåt.

Cajsa Tengblad är friskvårdspedagog och författare. Hon är uppskattad föreläsare inom stresshantering, självbild och egenvärde.
 
Så viktigt att ta paus och vara i fred med sig själv! Att lyssna till sin längtan och ha hjärtat med i det man gör. Cajsa Tengblad delar med sig av den tillit hon vunnit, till sin egen skapnad och till sin skapare. Hon finner citat och egna ord som på olika sätt vittnar om en människas värde och skönhet, om hennes vilja till gott – och om Guds närvaro hos var och en. Cajsas bok kan bli en vän att hålla i handen. – Margareta Melin
 
Hård pärm, 416 sidor

 
  592-8 198,00 krKÖP

Adventskalender 1
Adventskalender med klassiskt motiv av julkrubban, med glitter. 24 luckor att öppna. Ca 195x275 mm.

 
  15.008 35,00 krKÖP

Adventskalender 2
Fin adventskalender med klassiskt motiv av julkrubban, med glitter. 24 luckor att öppna. 195x275 mm.

 
  15.007 35,00 krKÖP

Adventskalender 3
Adventskalender med klassiskt motiv av julkrubban, med glitter. 24 luckor att öppna. ca 275x195 mm.

 
  15.009 35,00 krKÖP

Adventskalender 4
Adventskalender med fint gammaldags motiv med änglar, med glitter. 24 luckor att öppna. Ca 195x275 mm.

 
  15.010 35,00 krKÖP

 
« Tillbaka944 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56