Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Andaktsböcker
Andaktsböcker för barn
Anteckningsböcker
Barnböcker
Barnledare
Barnrytmik
Dikter
Dop
Frälsarkransen
Jul
Julkort
Julkrubbor
Katter
Konfirmation
Kärlek / Relationer
Mat/recept
Ofödda/nyfödda
Presentböcker
Pyssel/Aktivitet/Spel
Påsk
Skola / Förskola
Sorg/Tröst
Teologi m.m.
Ungdomsböcker
Vykort/Julkort/Grattis
Änglar
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Den ändlösa knuten
Stephen Lawhead

Albiontrilogin - Tredje boken

Stephen Lawhead har gjort sig känd som en av de främsta samtida fantasyförfattarna. Den ändlösa knuten är den avslutande boken i Albiontrilogin, översatt av Karl Henriksson. Berättelsen hämtar sin inspiration från den keltiska mytologin och beskriver hur dramatiska händelser, kampen mellan ont och gott i "den andra världen" , påverkar livet i den synliga världen. Övriga böcker i serien är Paradiskriget (2001) och Silverhanden (våren 2002).

Går ej att beställa - definitivt slut på förlaget!


 
  40.010 40,00 krKÖP

Ett veck i tiden
Madeleine L'Engle
Det är en mörk och stormig natt. Meg Murry sitter i sitt rum på vinden och funderar på vad som skulle hända om taket flög av och hon själv bara blåste iväg.

Men det är inte bara Meg som är vaken. När hon kommer ner till köket slutar allt att vara som vanligt. Vad gör mamma och lillebror Charles Wallace uppe mitt i natten? Vem är den lilla tanten som bultar på dörren, och varför är mamma så vänlig mot henne? Hur kan det komma sig att hon verkar veta så mycket om Megs försvunna pappa och hans tesserakt?

Madeleine L'Engle var långt före sin tid när hon skrev fantasyromanen Ett veck i tiden, och den har sålts i stora upplagor på många språk. Detta är en nyöversättning.
 
  46.295 157,00 krKÖP

Hedda, Carro...och Gustavnyheterna
Åsa Hofverberg
Sommarlovet är nästan slut. Hedda har laddat med fina suddgummin och pennor. Egentligen är det inför ett nytt skolår man ska ge sina nyårslöften, tycker hon. I år ska hon inte vara blyg! I år ska hon inte drömma sig bort på lektionerna! I år ska hon räcka upp handen!

Men när skolan börjar är Heddas klass inte samma gamla vanliga. Det är inte bara det att tysta Minna, som är ett år äldre, ska gå femman en gång till – Heddas bästis Carro behöver plötsligt väldigt mycket hjälp.
 
  47.243 117,00 krKÖP

Helga Hund i himlen
Lars Collmar
Man dör om man äter vit flugsvamp – det upptäcker Helga Hund. Å andra sidan: nån gång ska man ju dö! Och när Nospussaren Jesus själv tar emot, då kan till och med döden bli ett spännande äventyr.
 
  47.236 110,00 krKÖP

Johannesevangeliet
Illustrerade av Keith Neely & David Miles

Johannesevangeliet som tecknad bok!

Upptäck kärlekens och mystikens evangelium. Johannesevangeliet är berättelsen om Jesus Kristus, skriven med ett rikt bildspråk i en mystisk och poetisk berättartradition. Texterna är några av de mest älskade i Nya testamentet. Johannesevangeliet är inte i första hand en historisk skildring om Jesu liv. Det innehåller snarare teologiska resonemang, berättelser och beskrivningar av under och tecken som Jesus gjorde. Berättelserna fördjupas i samtal och monologer.
I Johannesevangeliet är Jesus den som är Ordet, livets bröd, ljus och en ”källa av levande vatten”.

Detta är den illustrerade utgåvan av Johannes berättelse om Jesus i Svenska Bibelkommissionens översättning Bibel 2000.


 
  47.162 89,00 krKÖP

Livet är inte svartvitt
Markus Leandersson

Livet är inte svartvitt är den fristående uppföljaren till Livet är inte spikrakt. Precis som i föregångaren handlar det om 25 vardagsnära berättelser om tro, tvivel och allt det andra som människan brottas med. Här finns bland annat funderingar om vad som är det viktigaste i livet, om att våga vara sig själv, om att bli den man är, om bön och självmordstankar.

Markus Leandersson, präst i Falkenberg, skriver på ett lättillgängligt sätt som passar såväl unga som äldre.

Livet är inte svartvitt är en bok där gränsen mellan vad som är kristen tro och vad som är vanliga mänskliga funderingar inte är knivskarp. De två världarna vävs samman och gör att budskapet känns aktuellt och relevant.

Boken fungerar lika bra att användas i den personliga andaktsläsningen som i grupper i kyrkan.

Inbunden med hård pärm.


 
  A1947 135,00 krKÖP

Markusevangeliet
Illustrerade av Keith Neely & David Miles
Markusevangeliet som tecknad pocketbok!

Vem är Jesus egentligen? Efter att ha följt honom i flera år, fascinerats av honom och försvarat honom, verkade alltsammans få ett plötsligt slut. Nu var Jesus tillfångatagen och Petrus satt förvirrad och frusen bland tjänarna på översteprästernas gård. Vad var det som hade hänt? Först det där med Judas. Sedan tumultet bland träden i Getsemane. Vad skulle hända härnäst?

Detta är den illustrerade utgåvan av Markus berättelse om Jesus i Svenska Bibelkommissionens översättning Bibel 2000. Samma text –nu med bilder.
 
  47.163 89,00 krKÖP

Matteusevangeliet
Illustrerade av Keith Neely & David Miles
Matteusevangeliet som tecknad pocketbok!

Det visar sig att Jesus från Nasaret är den Messias, befriaren, som Gamla testamentet talar om. Men Jesus blir inte väl mottagen. Han motsvarar inte alls förväntningarna. Gång på gång bryter han sociala mönster och koder. Han umgås med både orena och invandrare, hjälper och helar de sjuka. Dessutom hävdar Jesus att Guds folk inte längre har med nationalitet att göra – nu kan alla få del av Guds rike.

Detta är den illustrerade utgåvan av Matteus berättelse om Jesus i Svenska Bibelkommissionens översättning Bibel 2000. Samma text – nu med bilder.
 
  47.164 89,00 krKÖP

Min lysande plan
Katherine Paterson
Riktigt rättvist är inte livet i Leonardstown. Räcker det inte med att Ned och hans storebror Tom retar Robbies handikappade bror Elliott och att Robbie får skulden när det blir slagsmål? Måste Ned och Tom få nya cyklar också? Till slut blir det för mycket för Robbie. Han har hört att jorden kommer att gå under vid sekelskiftet. Och nu är det juni 1899. Han tänker minsann se till att leva så mycket han kan till dess!

Robbie har tänkt ut precis hur hämnden ska gå till – men han har inte räknat med att träffa Vile och hennes pappa mitt ute i skogen, och han har inte räknat med att någon annan ska blanda sig i hans smarta strategi ...

 
  47.225 149,00 krKÖP

Nemorensis
G P Taylor
G P Taylors fantasydebut Skuggornas besvärjare gjorde succé över hela världen. Här kommer nu den fristående uppföljaren: Nemorensis - en bok för både ungdomar och vuxna med intresse för spänning och magi.

London, år 1756. I sin vindslägenhet sitter vetenskapsmannen och mystikern Sabian Blake med en dyrbar skatt: Nemorensis, en urgammal bok som sägs innehålla universums innersta hemligheter. Här har också någon tecknat ned en mystisk profetia och den som kan uttolka den kan kanske rädda London från en väntande katastrof. Men det finns ondare makter som är ute efter Nemorensis och dess insikter ...

"Historien är medryckande och rafflande och balanserar skickligt mellan thriller, fantasy, historisk roman och spänningslitteratur," skrev recensenten i BTJ om den engelska utgåvan av Nemorensis.

Nemorensis har nominerats till Childrens Book of the Year av British Book Awards.
 
  40.006 199,00 krKÖP

 
« Tillbaka17 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56