Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Andaktsböcker
Andaktsböcker för barn
Anteckningsböcker
Barnböcker
Barnledare
Barnrytmik
Dikter
Dop
Frälsarkransen
Jul
Julkort
Julkrubbor
Katter
Konfirmation
Kärlek / Relationer
Mat/recept
Ofödda/nyfödda
Presentböcker
Pyssel/Aktivitet/Spel
Påsk
Skola / Förskola
Sorg/Tröst
Teologi m.m.
Ungdomsböcker
Vykort/Julkort/Grattis
Änglar
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Aftonstjärnor
Gunnar Ottvall

Gunnar Ottvall kommer nu med ett samlingshäfte med ett urval av de dikter som getts ut under åren men även en del nya dikter finns med.
Kärleken till naturen och undran över livets gåta avspeglas i hans dikter. En del av dikterna är veka och nästan rörande medans andra är underfundiga och humoristiska. Här finns också vackra kärleksdikter.

Hans dikter har publiserats i Östgöta Correspondenten cirka 200 gånger. Samtliga bilder har Gunnar själv illustrerat. 
 
  34.156 50,00 krKÖP

Allemans rike och Ingenmans land
Karl Karlsson

Det går starka stråk av både mörker och ljus genom de dikter som Karl Karlsson samlat id enna debutbok. Grundtonen i dem är glädje, säger han själv, och den glädjen kommer till uttryck mitt i lyhördheten för människohjärtats frågor och ångest. Det finns också en ton av stor ödmjukhet som gör att de så klart förmår spegla både himlens skimrande under och jordens gråa verklighet.

Häftad. 80 sidor. REA-pris!


 
  34.183 48,00 krKÖP

Alltid mörkast innan gryningen
Louise Gylling

Louise Gylling bjuder på nakna och närgångna dikter och betraktelser som formats under flera års tid. Tankarna rör sig kring sorgen efter en nära anhörig, genom det vaccum som uppstår efter den akuta sorgefasen och fram till tiden när hoppet vänder åter.

Förutom texter som berör finns här även vackra och eftertänksamma akvareller av Leon Giles, konstnär och lärare.


 
  47.159 100,00 krKÖP

Asfaltblomman-tankar om livet
Eva Franzén

"Mitt i en livskris vaknade lusten till livet, konstigt nog! Kan det vara möjligt: att födas på nytt mitt i ångest och tvivel, mitt i kaos och uppgivenhet? JA, jag tror det! Vågar vi bara tro, att kärleken och livet är starkare än allt annat så tror jag det. En kris är inte bara jobbig och svår för den drabbade, utan hela familjen berörs, ja, alla i ens omgivning, men problemen går att lösa, det går att hitta tillbaka....för kärleken är starkast – allt är möjligt!!"

Så skriver den unga författarinnan på baksidan av sin diktsamling.

REA-pris!


 
  33.113 25,00 krKÖP

Atle-En resa i stjärnornas ljus
Cecilia Werner & Atle Burman
Atle är boken om Atle Burmans liv i ord och diktning.

Atle Burman har många ansikten: Han är en älskad lillebror som kom på sladden. En klassiskt bildad man som hellre läste Homeros än gjorde lumpen. I hela sitt liv har han älskat att ifrågasätta dogmer och så kallade sanningar, men har samtidigt lyckats behålla sin barnatro.

Atle Burman är också en av Sveriges mest älskade poeter. En diktare som med sitt enkla och direkta språk rört vid många människors hjärtan.

I Atle – En resa i stjärnornas ljus berättar han om sitt långa och innehållsrika liv. Om uppväxten, om skrivandet, om tron. Och om kärleken, den stora, som kom sent i hans liv men som var desto mer omvälvande.

Här finns också sju helt nyskrivna dikter tillsammans med tio av hans mest älskade texter. För läsaren berättar Atle hur hans tankar gått när dikterna kom till.


 
  47.325 169,00 krKÖP

Befriade!
Ragnwei och Björn Axellie

Paret Axellie var på väg till Indien för att möta en guru. Straxt innan inträffade ett möte som de beskriver så här:

"Två veckor innan / vi skulle resa / till landet där gudarna är synliga / kom du JESUS /  Du förvandlade våra sinnen / Du gjorde ordet levande / och sade tydligt / Jag är vägen / sanningen / och livet"

Ragnwei har flera böcker bakom sig och har medverkat i många program i radio och TV. Häftad. 80 sidor. Utkom 1984. Slut på förlaget. VI HAR ETT EX KVAR.     REA-pris!


 
  34.190 45,00 krKÖP

Bildsäd
Christer Fällman

Christer Fällman skriver dikter och arbetar med bilder i sin ateljé: oljemålningar, teckningar och foto. "Bildsäd" innehåller dikter och berättelser om människor, natur, politik, konst och kärlek.

Häftad. 66 sidor.

REA-pris!


 
  34.187 28,00 krKÖP

Buren av ljus
Atle Burman
I sin femte bok tar Atle Burman med läsaren på en resa i stjärnornas ljus, på väg mot ett bortandförland. Det är enförhoppningsfull livsvandring där alla är välkomna att vandra bredvid en liten bit. Inte alltid lättvandrat, men det hjälper att vara buren av ljus.
 
  47.322 129,00 krKÖP

Dagar
Lars Björklund

En debutsamling med lyrik som präglas av stark innerlighet och språklig musikalitet. Här finns rena, klara dikter om ömhet och kärlek, liv och död.

Lars Bjröklund arbetade som sjukhuspräst på Akademiska sjukhuset i Uppsala.

Häftad. 60 sidor. Slut på förlaget. VI HAR ETT EX KVAR!      REA-pris!


 
  34.189 48,00 krKÖP

Daggdroppar
Gunnar Ottvall
25 dikter av "Lambohovspoeten" i ett häfte som utkom 2003. Bland annat återfinns här Gunnar Otvalls 300:e dikt!
 
  34.157 50,00 krKÖP

 
« Tillbaka70 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56