Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Biografier
Kyrkobeskrivningar
Lyrik
Prosa/skönlitteratur
Teologi/Kristendom
Äldre barntimmar etc från cirka 6 år
Övrigt
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

104 FRÅGOR TILL BEFRIELSEN
Erik Petrén
Författaren pekar på vad “Befrielsen – stora boken om kristen tro” säger – eller inte säger. Frågorna är inte ställda utifrån stora boken, utan redan befintliga frågor har fått svar.
 
  36.106 25,00 krKÖP

Aftonstjärnor
Gunnar Ottvall

Gunnar Ottvall kommer nu med ett samlingshäfte med ett urval av de dikter som getts ut under åren men även en del nya dikter finns med.
Kärleken till naturen och undran över livets gåta avspeglas i hans dikter. En del av dikterna är veka och nästan rörande medans andra är underfundiga och humoristiska. Här finns också vackra kärleksdikter.

Hans dikter har publiserats i Östgöta Correspondenten cirka 200 gånger. Samtliga bilder har Gunnar själv illustrerat. 


 
  34.156 50,00 krKÖP

Alla fåglar sjunger inte
Sture Thörnesjö

Nils Emanuel Olofsson kommer som nyuniformerad polisman till Söderköping. Vi får följa hans arbete under några år och ta del av de våndor han drabbas av: utvisningsärenden, förföljelse av invandrare och jakten på de stora kriminella ligorna.

REA!


 
  34.140 50,00 krKÖP

Alltid mörkast innan gryning
Louise Gylling

Louise Gylling bjuder på nakna och närgångna dikter och betraktelser som formats under flera års tid. Tankarna rör sig kring sorgen efter en nära anhörig, genom det vaccum som uppstår efter den akuta sorgefasen och fram till tiden när hoppet vänder åter.

Förutom texter som berör finns här även vackra och eftertänksamma akvareller av Leon Giles, konstnär och lärare.

Läs mer här... 


 
  47.159 100,00 krKÖP

Asfaltblomman-tankar om livet
Eva Franzén

"Mitt i en livskris vaknade lusten till livet, konstigt nog! Kan det vara möjligt: att födas på nytt mitt i ångest och tvivel, mitt i kaos och uppgivenhet? JA, jag tror det! Vågar vi bara tro, att kärleken och livet är starkare än allt annat så tror jag det. En kris är inte bara jobbig och svår för den drabbade, utan hela familjen berörs, ja, alla i ens omgivning, men problemen går att lösa, det går att hitta tillbaka....för kärleken är starkast – allt är möjligt!!"

Så skriver den unga författarinnan på baksidan av sin diktsamling.

REA-pris!


 
  33.113 25,00 krKÖP

ATTERBOM OCH HEDBORN TVÅ ÖSTGÖTAR I LIVSLÅNG VÄNSKAP
Harald Tigerström
En liten minnesskrift om två östgötar som betytt mycket för svensk diktning. Läs om en vänskap som höll i sig livet ut trots olika karaktärer och skilda vägval; Hedborn blev präst och Atterbom ägnade sig åt undervisning. Illustrerad med foton och kartor.
 
  33.133 75,00 krKÖP

AV JORD
Holger Lewin

”Om de fyra jordar som jag kommit i beröring med under mina år som odlare. Naturligtvis handlar boken mer om mig och mina upplevelser än om mullen, men den finns där hela tiden, alltid i centrum.”

Dikter och prosa. Illustrerad med författarens egna, fina teckningar.


 
  31.109 45,00 krKÖP

BARRELITTESKÖJ
Åke Nordenram

Författaren låter barndomsvännerna Nisse och Einar uppleva sina barndomsäventyr i en 30-talsmiljö på den östgötska landsbygden. Boken är för unga människor – oavsett ålder. Att man har barnasinnet kvar är huvudsaken för att man skall kunna uppleva vad “de benådade rackarungarna” var med om.

Vackra bilder av Gunnar Rydholm.


 
  34.105 60,00 krKÖP

BILDERBOKEN i Hackås kyrka
Evert Modig

En alldeles ny bok av Evert Modig om den vackra kyrkan i Hackås i Jämtland. Boken är helt i färg med fina bilder tagna av Birgit Jansson och beskriver kyrkans speciella interiör och inventarier i ord och bild. På slutet finns även några av Evert Modigs dikter med som en extra krydda.

En användbar guidebok eller en bok för den som bara är intresserad av gamla vackra kyrkor och dess historia.

Limmad med mjuk pärm.


 
  34.128 125,00 krKÖP

BISKOP BRASK OCH GLIMTAR FRÅN HANS SAMTID
Conny L A Petersson
Har biskop Brasks berömda “Brasklapp” verkligen funnits? Myter och verklighet kring den berömde biskop Brask på Conny L A Petersson fängslande vis. Rikligt illustrerad med kartor, skisser, foton och teckningar. Spännande och lättläst historia.
 
  33.107 50,00 krKÖP

 
« Tillbaka93 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56