Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Biografier
Kyrkobeskrivningar
Lyrik
Prosa/skönlitteratur
Teologi/Kristendom
Äldre barntimmar etc från cirka 6 år
Övrigt
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

104 FRÅGOR TILL BEFRIELSEN
Erik Petrén
Författaren pekar på vad “Befrielsen – stora boken om kristen tro” säger – eller inte säger. Frågorna är inte ställda utifrån stora boken, utan redan befintliga frågor har fått svar.
 
  36.106 25,00 krKÖP

Den helige Serafim av Sarov – Hans liv
Valentin Zander

Den helige Serafim av Sarov är en av Rysslands mest älskade helgongestalter. Omdömet gäller också för Ryssland av idag. han har också blivit känd i Väst som en av "den ryska helighetens" främsta företrädare och symboler. I hans person och förkunnelse sammanfattas den ortodoxa kyrkans klosterfromhet genom tiderna. I många avseenden påminner han om det berömda porträtt av den ryska munken Dostojevskij tecknat i sin stora roman Bröderna Karamazov.

Valentin Zanders lilla bok är ursprungligen skriven för den unga ryska emigrantgenerationen. Och det är just genom sin enkelhet som den är så läsbar också för den som inte tidigare är förtrogen med den ortodoxa kyrkans fromhetsliv. Den talar direkt till varje läsare och ger en bild av ett kristet sätt att leva som vi alla har något att leva av. 


 
  36.105 50,00 krKÖP

DET NYA LIVET
Arne Lindgren
Ett komplett konfirmationsundervisningsmaterial med arbetsbok och ledarfacit. Fräscht utformad med gott om fina, enkla teckningar och symboler och utan färgfoton som så lätt gör en bok omodern. Ett tidlöst material som är uppdelat i tre huvudområden; En orientering, Gud och Jag, Jag och andra människor. 26 kapitel. I Ledarboken finns åtskilliga illustrationer som fritt får kopieras och användas i undervisningen. Dessutom finns det gott om tips och idéer.
 
arbetsbok 36.104 50,00 krKÖP
ledarfacit 36.103 95,00 krKÖP

FASTA OCH PÅSK
Karl-Gunnar Ellverson
Längtan efter att bättre kunna leva med i påsken växer bland de kristna i vårt land... Allt fler inser att kristen tro inte bara är tankar och idéer, utan något man lever. Här finns material som kan användas både i studiegrupper, av präster och för den enskilda andakten. Bibelläsningsplan och kommentarer från fastan t.o.m påskveckan. (2:a uppl.)
 
  36.101 60,00 krKÖP

HELIGA LANDET
Thord och Rode Thordson
En guidebok över det heliga landet med olika bilbeltexter. Ordnad efter kyrkoåret, men registret gör att man även kan slå upp en plats. Att studera enskilt eller i grupp, och som rese-guide. Kort historik över landet, samt litet parlörlexikon. Kartor, teckningar och foton. Bra både som studiebok och andaktsbok!
 
  36.108 25,00 krKÖP

Missale
Christer Palmblads och Noteria Förlag

Christer Palmblads och Noteria Förlags eget missale enligt 1986 års kyrkohandbok. Här finns allt som skall vara med, plus en hel del extra. Flera varianter av både musik och texter. Allt finns presenterat på ett lättöverskådligt och klassikt vis med noter. Röda pärmar med guldtryck.

MISSALE till kanonpris 300:- inkl moms (ordinarie pris 783:-) så länge lagret räcker. Frakt tillkommer.


 
  37.201 300,00 krKÖP

ROPA EFTER FRID
Huub Oosterhuis
En vacker bönbok i fickformat med exklusivt utförande i rött “skinnband” med guldtext. Över 120 olika böner, samt en del bibel-ord. I Holland har boken kommit ut i 10 upplagor och den är översatt till flera språk.
 
  37.101 80,00 krKÖP

 
« Tillbaka8 artiklar. Sida 1 
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56