Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

PÅ VÄG – ord under vandring
Hans-Erik Lindström
En bok skriven under vandring av Linköpings stifts egen ”Pilgrimspräst”. Dikter och reflektioner under rubriker som Uppbrott, Vandring, Rastplats, Möte och Mål.
Vackra och användbara tankar i fickformat.
 
  28.105 60,00 krKÖP

RIMMADE MINNEN
Saga Ekström
Saga Ekströms personliga och härliga dikter om allt mellan himmel och jord. Presentbok för alla åldrar. Illustrerade av Saga.
 
  28.100 115,00 krKÖP

Sagan om Snöflingspojken Sniff
Anja Nordhammer Ragnar
En härlig saga om Snöflingspojken Sniff som drömmer om att få se människorna i verkligheten. Läs om äventyret han råkar ut för när han en dag seglar ner mot jorden på en snöflinga och hur han lyckas ta sig hem igen. Stort format. Rikligt illustrerad i både färg och svartvitt. Mjuka pärmar.
 
  28.106 125,00 krKÖP

Sylvanus lilla bok
David Kossoff
Sylvanus är ett av vittnena ur “Vittnenas bok”, här har han fått sin egen bok. Sylvanus var kritisk till kristendomen men söker upp andra vittnen för att få veta mer om den mystiske mannen och alla händelser runt honom.
 
  27.103 50,00 krKÖP

Taizé – tillit på jorden
Månadens erbjudande

Regelbundet som ebb och flod väller vågor av ungdomar i olika åldrar in över Taizé och drar sig sedan tillbaka för att lämna plats åt nya vågor. De är många tusen som tillbringar en vecka på kullen som likt en ö sticker upp ur det burgundiska landskapets mylla. Och vad gör de? Jo - den gemensamma bönen är pulsen i livet i Taizé.

Ett häfte om det lilla klostret Taizé i södra Frankrike. Här får man en fin bild av klostret och den ekumeniska kommunitét bröderna lever i. Vi får möta broder Roger, klostrets grundare och en del av de ungdomar som varje år vallfärdar i tusental till Taizé. Vi får ta del av den verksamhet och det böneliv som klostret erbjuder.
Fin presentbok och ett “måste” på församlingens bokbord.

(Samproduktion av Taizé och Libellus förlag. Ersätter förlagets tidigare bok aug -98).


 
  25.101 40,00 krKÖP

Våra barn - Guds barn
Elisabeth Hermelin Bengtsson
När kan man börja förmedla sin kristna tro till sina barn och hur gör man det? Författaren menar att det aldrig är för tidigt. Genom nära, personliga och roliga kapitel ger hon av sin rika erfarenhet av barn och visar på möjlig-heter att med enkla medel förmedla trons trygghet och förtröstan på ett mycket tidigt stadium. Svart/vita bilder och sånger att sjunga.
 
  18.110 45,00 krKÖP

Vävd i ett stycke
“Några trådar som inslag i kyrkans förnyelsearbete”. Boken utger sig inte för att ge svar på några stora frågor, utan vill snarare väcka tankar för egna reflektioner..
 
  26.102 35,00 krKÖP

 
« Tillbaka17 artiklar. Sida 2 
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56