Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Himlaljus
Margareta Stiernstedt
Det skimrar av guldgult ljus kring molnen. Också när himlen är täckt av grå moln finns ljuset där och silar ner. Ljuset som ger värme och liv åt vår värld. Korta meditationer om Guds närvaro, vattnet som livsbärare, stenens mångfald och eldens vrede och kärlek.
 
  47.140 85,00 krKÖP

Hjärtats fäste, cd
Martin Lönnebo
Martin Lönnebo läser egna meditationer över Frälsarkransens pärlor varvat med musikmeditationer av och med Kalle Källman, slagverk, och Pelle Halvarsson, cello.
 
  47.189 149,00 krKÖP

Hjärtats sånger
Martin Lönnebo

Efter succén med Hjärtats nycklar kommer nu Martin Lönnebo med en ny andaktsbok. Hjärtats sånger är en finstämd, eftertänksam bok för dig som vill utforska och träna din andlighet och tro. Boken innehåller 60 nyskrivna meditationer med en bön, ett bibelord, en av Martin Lönnebos egenskrivna psalmer och en begrundan.
Varje andakt tar sin början på en sten under ett träd. I den första delen av meditationen vänder sig hjärtat mot det oändliga och tidlösa, Gud. I nästa del vänder sig hjärtat mot det synliga, jorden. Och i mötet mellan det vardagliga och det heliga kan livet förnyas och få större mening.

- Läs ett avsnitt i taget ur boken, gärna en psalm varje dag, och ge dig tid att pröva. I din själ och kropp fullbordar du den psalm som boken har påbörjat.

Inbunden med hård pärm. 284 sidor.


 
  V35698 220,00 krKÖP

I allt frid i hjärtat (Taizé meditationer för varje dag under året)
Broder Roger från Taizé

Den som färdas mot Gud börjar ständigt om på nytt. är du en av dem som vågar säga till dig själv: Börja om! Lämna missmodet bakom dig! Låt din själ leva!

Broder Rogers meditationer är avsedda för var och en som vill lära sig leva i glädje, enkelhet och generositet, inte minst alla de tusentals ungdomar från hela världen som söker sig till Taizé.


 
  25.103 149,00 krKÖP

I din hand ligger mina dagar

I din hand ligger mina dagar innehåller 76 betraktelser, en till varje söndag och helgdag i kyrkoåret. Det gör boken till en fin följeslagare under ett års tid.

I boken ingår texter från Camilla Lif, Carl-Henric Jaktlund, Carl Magnus Adrian, Carolina Johansson, Caroline Krook, Dan-Erik Sahlberg, Ewa Lindqvist Hotz, Fredrik Modéus, Göran Sahlberg, Hanna Wärlegård, Helle Klein, Joel Halldorf, Jonas Jonson, Kerstin Dillmar, KG Hammar, Kristina Nielsen-Jerneck, Lars Björklund, Lars Collmar, Lena Bergström, Lina Mattebo, Linda Alexandersson, Lisbeth Gustafsson, Liselotte J Andersson, Magnus Sundell, Maria Küchen, Maria Ottensten, Marie Tonkin Reda, Markus Leandersson, Niklas Piensoho, Owe Wikström, Peter Halldorf, Runar Eldebo, Teresa Callewaert, Tobias Elof Hadin, Tomas Sjödin, Ulrica Stigberg och Ylva Eggehorn.

Betraktelser har tidigare varit publicerade i Kyrkoårets gudstjänster 2011/12, 2012/13 och 2013/14.

Hårdbunden, 176 sidor 


 
  451-2 179,00 krKÖP

I din hand mina dagar
Catharina Segerbank
Hejda dig ett ögonblick i flykten. Låt livet hinna ikapp dig. Det här är en bok som vill inspirera till eftertanke. Och som vill vara till glädje!
 
  47.157 218,00 krKÖP

I fiskens tecken
Karin Hartman

“För mig blev upptäckten av den urkristna fisksymbolen berikande. Den är suggestiv och mångtydig, talar om allt vad Kristus är och givit oss, allt som den kristna tron rymmer av mening.”

Boken tar upp allt den kristna tron rymmer, precis som fisksymbolen lovar.

Hårda pärmar och skyddsomslag.


 
  47.101 25,00 krKÖP

Idag är Guds dag
Wilfrid Stinissen
Texter för årets alla dagar
Ett ord för själen varje dag. En stund av bön och vishet på morgonen eller kvällen. Läsningen tar inte mer än ett par minuter i anspråk, men den kan ge kraft och styrka för ett helt liv.
Denna nu närmast klassisk andaktsbok med 365 texter av Wilfrid Stinissen kom ut första gången 1994. Sedan dess har den varit till stöd för otaliga människor. Kanske kan den bli en hjälp även för dig.
Texterna har löpande datum då vissa texter anknyter till exempelvis fastan, påsktiden och jultiden.

 
  47.173 148,00 krKÖP

Jag litar på din kärlek - bibelandakter och sånger från Taizé
Sv översättning: Eva Klingvall
"Gud, du är kärlek, källan till livet."
En bibeltext, en sång, en reflektion, några samtalsfrågor och en bön - det är formen för var och en av de 60 bibelandakterna i Jag litar på din kärlek. De har kommit till i den ekumeniska brödrakommuniteten i franska Taizé, där unga vuxna från hela världen samlas till veckolånga möten med arbete, bön och bibelsamtal.
Bibeltexterna väcker stora frågor, och genom att sjunga, läsa och samtala kan vi komma närmare svaren, närmare varandra - och närmare Gud. En bön formulerad av broder Roger, Taizékommunitetens grundare, avslutar varje andakt.

Bland de 60 sångerna finns El Senyor, Min själ får vila ut, Bless the Lord, Confitemini Domino, Jesus, Guds son.

En bok för enskild andakt, bibelstudium, ungdomssamling eller hemgrupp.
 
  25.104 190,00 krKÖP

Kraftkällor och viloplatser
Linda Alexandersson

Tio andakter, tänkta för samlingar med tonårsföräldrar.

Andakterna förutsätter inte att den som lyssnar är troende, men delar funderingar kring utmaningar och ljuspunkter i livet som tonårsförälder och hur Gud är med oss i allt detta.

44 sidor. Illustrerad i svartvitt. Spiralbunden. (2013)


 
  A154048 89,00 krKÖP

 
« Tillbaka84 artiklar. Sida 5Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56