Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

När sorgen värker
Kerstin Hesslefors Persson

"Att sörja är att älska utan att hitta hem. Sorgen är inget tillstånd, snarare en fysisk åkomma. Livet kastas omkull, inget är som vanligt längre. I sorgen brottas vi med saknaden. Vi hade inte saknat om vi inte hade älskat. Sakna och älska hör ihop. Vi får tillåta oss att sakna och fortsätta att älska i våra hjärtan. När sorgen värker innehåller böner för dagar och nätter fyllda av sorg och saknad. Böner att vila i och hämta kraft ifrån på vägen vidare."

Häftad, 32 sidor. Illustrerad med vackra, tidlösa foton i svartvitt.


 
  49,00 kr 

Näsdukar för skratt och gråt
Catharina Segerbank
Näsdukar vill vara till tröst och glädje för dig som har fått uppleva att livet går upp och ned. Här finns kapitel om glädjen i livet, men också avsnitt som tar upp det mörka och svåra. Natt och dag, ljus och mörker – i båda lägena behöver vi människor ofta ta fram den där näsduken. Ibland kan vi skratta så att tårarna rinner, en annan period gråter vi av sorg och förtvivlan eller för att vi rörs av livets skönhet och skörhet.

Boken är skriven av Catharina Segerbank. Den blir en uppskattad present vid livets olika skiften och högtider: dop, konfirmation, bröllop och begravning.
Den kan också användas i samtalsgrupper som underlag för diskussioner kring livet, kärleken, döden och en Gud som finns med i allt detta.

Komplettera boken med vackra spetsnäsdukar.
 
  47.323 198,00 krKÖP

Sagt inför döden
Sven Danell

En och annan har sett änglar – någon har sett Herren!

Boken berättar om vad några människor sagt i klar insikt om att stå inför döden. Här finns de döendes uttryck för något de sett eller hört i gränslandet. 

Inbunden.
 
  47.307 30,00 krKÖP

Sommarlandet
Eyvind Skeie

En berättelse om hopp. Om Den Mörka Dalen, om Tröstens Ängel och Sommarängen, men framförallt om Han Som Alltid Väntar, han som säger välkommen när alla andra måste ta farväl.

En klassiker tryckt i många upplagor. Illustrerad i svartvitt. Nu med mjuk pärm.


 
  47.302 96,00 krKÖP

Steg på vägen
Gunnel Vallquist
Små texter och dikter som vill vara en hjälp på vägen i ett sökande efter sanning och be-frielse och efter vägar ut ur mörkret. Häftad.
 
  47.306 98,00 krKÖP

Till själens andetag
Atle Burman
Atle Burman beskriver i denna sin fjärde bok själens längtan, en längtan efter det som ligger bortom – bortom både tid och ting, men som vi kan ana redan här och nu. En längtan efter den sanna kärleken. Den kärlek som vi en gång kom ifrån och som vi en gång skall bli ett med igen. Den kärlek vi kallar Gud.
 
  47.320 129,00 krKÖP

 
« Tillbaka26 artiklar. Sida 3 
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56