Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

I Josefs fotspår
Thord Thordson

"En tisdag i februari månad 1973 på Svenska Teologiska Institutet i Jerusalem, steg en vördnadsfull man, iförd vart långrock, röd turban på huvudet och vitt-grått skägg, in till oss. Han kom som en profet från Gamla Testamentets tid. Han gav ett imponerande intryck på mig. Det var något främmande med honom, något bortomliggande, något ptroligt och mystiskt med honom och hans religion, som jag skulle vilja veta mera om. Han "vandrar i Josefs fotspår" sa han. Mannen var den samaritanske översteprästen Amram Ishak, den 146:e prästen från Arons prästätt. Det han berättade, lät så spännande och fantastiskt , att det verkligen tände min forskarlåga."

Thord Thordson


 
  33.117 25,00 krKÖP

Ivan och den vågade flykten
Myrna Grant

 
  33.130 10,00 krKÖP

Ivan och Moskavacirkusen
Myrna Grant

 
  33.129 10,00 krKÖP

JOHANNES BOTVIDI
Harald Tigerström

Stadsskrivarsonen Johannes Botvidi från Norrköping lät tala om sig som en lysande begåvning med ovanligt fina ledaregenskaper. Under många år hade han Gustav II Adolfs särskilda förtroende som hans själasörjare och rådgivare i fält.

REA!


 
  33.109 50,00 krKÖP

Julkretsen
Gunnar Hjorth

En annorlunda diktbok som behandlar Advent, Jul, Nyår och Kyndelsmäss. Dikter som får oss att möta julen i Kristi namn. De flesta dikter finns tonsatta och längst bak finns ett register över detta. Gunnar Hjorts texter har en förmåga att skapa en melodi hos den som läser och lyssnar. Läs och leta efter din egen melodi!

REA! 


 
  31.105 60,00 krKÖP

Kärlek
E-L Johansson
Pekbok för de allra minsta.

 
  33.152 5,00 krKÖP

Kärlekens irrbloss
Mats Andersson

Dokumentärroman.

Romanen “Kärlekens irrbloss” handlar om prästen Carl Olof Behm. Vi får följa hans vindlande färd genom livet och vi får möta hans olika kvinnor. Det här är gripande levnadsöden hämtade ur verkligheten. Författaren har vävt ihop berättelsen kring en samling bevarade brev och dokument från mitten av 1800-talet. Händelserna utspelar sig kring trakten av Trehörna i Östergötland. Över 300 sidor. Trådbunden med mjuka pärmar.
 
REA!


 
  32.101 60,00 krKÖP

Leva verkligt
Inger Einarsdotter Wendelhof
En fantastiskt fin diktbok om livets och årets växlingar, om vänskap och kärlek, om ensamhet och gemenskap, om sorg och saknad och allt annat som ryms i det vi kallar livet. Här finns också funderingar kring undret och många dikter andas tacksamhet.  
 

 
  31.115 40,00 krKÖP

Liljorna på marken
Lars Dunberg
Berättelsen om tolv kvinnor i Herrens vård.

 
  67.007 10,00 krKÖP

Liv i öknen
Martin Lönnebo


En vacker andaktsbok med träffande betraktelser. Boken vill vara en tröst och en hjälp genom de olika “öknar” man kan befinna sig i. Vi vandrar t.ex genom »Trötthetsöknen«, »Sorgeöknen« och »Övergivenhetens öken«. En mycket vacker och prisvärd liten bok som passar utmärkt som presentbok och den har en given plats på bokbordet. Omtyckt läsning av både gammal och ung.

REA!


 
  27.105 50,00 krKÖP

 
« Tillbaka76 artiklar. Sida 4Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56