Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Bibeln för små och stora
Mrijke ten Cate

Underbart illustrerad barnbibel som både vuxna och barn kan samlas kring!

I alla tider har människor sökt sig till Bibeln för att få hjälp att förstå livet. Bibeln för små och stora förmedlar starkt och hoppfullt budskapet: Det finns en mening med ditt liv, du är skapad av en Gud som älskar dig, hela tiden!

I 25 berättelser från Gamla och Nya testamentet får små och stora läsare stifta bekantskap med Bibelns odödliga texter. Berättelserna är rikt illustrerade med vackra uttrycksfulla bilder som kompletterar det enkla men innehållsrika språket.

Bibeln för små och stora är en bok att läsa i familjen, eller i andra sammanhang där vuxna och barn är tillsammans. I sådana stunder får den som läser och den som lyssnar inte bara med sig innehållet - relationen dem emellan säger också något om Bibelns budskap.

Bibeln för små och stora innehåller förutom bibelberättelser en kort historisk översikt om vad Bibeln handlar om: från skapelseberättelsen till Johannes uppenbarelse.


 
  48.150 225,00 krKÖP

Bibeln med bilder för barn
Kenneth N Taylor
Låt ditt barn få chansen att upptäcka Bibelns rika innehåll. Även små barn kan förstå stora sanningar om de berättas med ett enkelt språk. Är dessutom illustrationerna bra blir berättelserna ännu mer levande.

Bibeln med bilder för barn innehåller 180 berättelser från Gamla och Nya testamentet, från att Gud skapade världen till Paulus skeppsbrott på ön Malta.
På varje uppslag återges en bibelberättelse med helsidesillustration och ett kort bibelcitat. En fängslande högläsningsbok för barn i åldrarna 4-7 år.

Kenneth Taylor, författare och redaktör, startade förlaget Tyndale House i Chicago. Han är uppskattad över hela världen för sitt arbete med Levande Bibeln, som gavs ut på svenska på 1970-talet. Bibeln med bilder för barn har sålts i över 1,5 miljon exemplar och är översatt till mer än 70 språk.
 
  49.551 175,00 krKÖP

Bibelns berättelser för barn
Anna Anefelt/Giovanni Caselli

En underbar bok från pekpldern upp till de första åren då barnen själva lärt sig läsa.

Här har samlats över 80 av de mest kända berättelserna ur både Gamla och Nya Testamentet. De har återberättats på ett enkelt lättfattligt språk. Varje berättelse är illustrerad med underbara teckningar i färg, detaljrikt och troget, men ändå så att barnen själva kan få utlopp för sin fantasi. Varje berättelse utgör en avslutad enhet - därför kan man börja läsa var som helst i boken, som är idealisk för högläsning. 


 
  49.555 115,00 krKÖP

De yngstas Bibel
Ulla-Stina Rask

De yngstas Bibel är en bibel med mycket korta texter i stor stil med klara och tydliga färbilder av Kelly Pulley.
Den passar att läsa tillsammans med de allra minsta barnen men också som första bibel att läsa själv.

De yngstas Bibel innehåller mer än 90 bibeltexter, 48 från Gamla testamentet och 47 från Nya testamentet. Bilderna levandegör de olika händelserna med värme och humor.
Biblen innehåller också en ordlista som förklarar svåra ord.

Inbunden med hård pärm. 512 sidor.


 
  V630648 195,00 krKÖP

Hitta lätt och rätt bland Bibelns berättelser
L.J. Sattgast

En bok för de yngsta! Läs de korta texterna från olika bibelberättelser och undersök de innehållsrika bildern tillsammans. Här hittar alla barn kända eller okända färger, former och figurer! Barnen blir förtjusta över alla roliga detaljer som finns att kommentera och prata om på varje sida.

  • Titta och hitta 8 figurer på varje uppslag!
  • Räkna änglar, fåglar eller katter!
  • Gissa vilka personer berättelsenhandlar om!
  • Kan du färgerna? 

 
  49.563 98,00 krKÖP

Min egen Bibelbok
Svensk text Ingalill Hellman, illustrationer av Carolyn Cox.

Mer än 50 bibelklassiker för barn från både Gamla och Nya Testamentet, här återberättade på ett språk som passar från 5 år och uppåt.

Här finns alla de mest älskade och välkända skildringarna från Bibeln - om hur Gud skpade världen, om Noa och den stora översvämningen, om Mose som göms i vassen, och inte minst berättelserna om Jesus och hans liv här på jorden, hans död - och hans uppståndelse.

Boken som redan tidigare funnits på svenska, har i denna nyutgåva fått nya spännande illustrationer. Tillsammans med texterna väcker de känslor och fantasi. 


 
  49.557 100,00 krKÖP

Min lilla Bibel
Sally Ann Wright

Läs de starka och tidlösa berättelserna ur Bibeln!
Min lilla Bibel är skriven och tecknad för de yngsta och är en bra bibel att börja läsa tillsammans.
Berättelserna, som är hämtade ur både Gamla och Nya testamentet, skildras med ett enkelt och levande språk och genom finstämda och färgglada akvareller.

Ibunden med hård pärm. Stort format och helt i färg. 142 sidor.


 
  V630334 189,00 krKÖP

Nalles Bibel
Alan & Linda Perry

När Nalle berättar för sina vänner kan alla vara med. Åtta berättelser ur Bibeln får liv med en enkel högläsningstext, fylld av små bilder som de minsta kan "läsa".

Josefs nya rock, natten i Betlehem, Noas ark - här är favoriterna i rebusform och med stora bilder på Nalle och hans vänner som funderar och leker. En ny älsklingsbok för både små och stora! 


 
  49.560 118,00 krKÖP

Om du varit med på Bibelns tid
Stephanie Jeffs/Jacqui Thomas

Bibelfaktabok med berättelser, bilder, detaljbilder och faktarutor för barn i skolåldern. Vad skulle du ha sett om du varit med när det hände?
Det är den stora frågan i Om du varit med på Bibelns tid, en stor bibelfaktabok för nyfikna barn. På varje uppslag finns en berättelse med riktig "nyhetsrubrik" precis så spännande var det ju! och begrepp, personer och företeelser i och runt denna berättelse får sedan sina små faktatexter runtomkring. Många bilder visar detaljer, kartor och landskap.
Vill du veta vad kung Dareios egentligen gjorde när han "förseglade" lejongropen där han slängt ner sin vän Daniel? Eller varför de vise männen tog med myrra när de skulle hälsa på den nyfödde kungen? Eller varför alla tyckte att Rut var så snäll som tog hand om sin svärmor Noomi? Här finns svar på alla möjliga frågor.

Längst bak finns en ordlista där man kan slå upp det man funderar på, och till varje berättelse finns en hänvisning till texten i Bibeln.
För högläsning, som uppslagsbok, som utgångspunkt för samtal, som egen läsning för den som läser själv Om du varit med är en bok med många användningsområden i familj, skola och kyrkans barngrupper.


 
  49.556 164,00 krKÖP

Pyssel till Berättarbibeln 4
Johan & Kristina Reftel

25 pyssel till Gamla Testamentet för åldrarna 10-12 år.

Kopieringsunderlag - får fritt kopieras! 


 
  49.564 260,00 krKÖP

 
« Tillbaka21 artiklar. Sida 2Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56