Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Jesusbarnet

I den här boken återberättas julens berättelse med ett enkelt språk och härliga illustrationer.

Perfekt för de allra minsta!

Kartongbok med flikar. 19x20 cm. 12 sidor. Helt i färg.


 
  15.017 79,00 krKÖP

Jesusbarnets födelse
Juliet David
Juliet David återberättar historien om Jesu födelse med ett enkelt språk som passar de allra minsta barnen.

Boken är fylld av färgglada och trevliga illustrationer av Helen Prole.

 
  46.134 99,00 krKÖP

Julbarnet
Rose Lagercrantz
Inte många har sett en ängel, men de som har varit med om det glömmer det aldrig. Det starka ljuset! De väldiga vingarna!

Ängeln kommer till några herdar för att berätta om ett barn som just har fötts!

Ett barn som ska skapa fred på jorden.

Men hur ska ett barn kunna göra det? 

I Julbarnet återerättar Rose och Rebecka Lagercrantz julevangeliet för alla barn, oavsett religion eller bakgrund. Det är berättelsen om barnet som föddes den där natten för två tusen år sedan och som fortfarande firas varje jul. 

Rose Lagercrantz debuterade som författare 1973 och skriver för både barn och vuxna. Hennes böcker har översatts till tyska, italienska, ryska och flera andra språk. 

Rebecka Lagercrantz är barnläkare, illustratör och konstnär. Hon har tidigare illustrerat ett 30-tal böcker.

Inbunden med hård pärm. Illustrerad helt i färg. NYHET 2014!


 
  L 135,00 krKÖP

Julboken

"Julen är som ett rum i tiden då allt ska hända och förväntningarna är stora. Vår förhoppning är att Julboken ska ge hopp och glädje - nu och inför jular som kommer."

Mjuk pärm. Helt i färg. 192 sidor.


 
  3303-8 99,00 krKÖP

Julen i stallet
Steve Cox

Julen i stallet är de yngstas egna julbok! Läs tillsammans, peka på ordbilderna, bläddra med flikarna och härma djurens läten. Hela julberättelsens återberättas genom färgstarka bilder och sparsmakade texter anpassade till det lilla barnets språkvärld. Hårda pärmar och flikar i kartong klarar livliga lekar. En fin presentbok där barnet själv kan bläddra och upptäcka julberättelsen.

Stort format och helt i färg. Tjocka och tåliga kartongblad. 6 uppslag med massor av ord och bilder att upptäcka. Allt med koppling till julens budskap och vår vardag.


 
M6185 155,00 krKÖP
49.573 168,00 krKÖP

Julens Aktivitetsbok
Sally Ann Wright

Innehåller berättelsen om Jesus födelse, julkort att tillverka och färglägga, julkrubba att trycka ut, samt pysseluppgifter som stimulerar och underhåller. Den här boken är en uppskattad gåva!

Stort format. Häftad. Illustrerad i färg. MÄNGDRABATT!


 
  48.153 95,00 krKÖP

Julfika
Anna Braw
Det doftar jul! Det doftar pepparkakor, saffran och lite choklad. Det doftar hembakat.

Julfika är full av mer eller mindre klassiska recept från kök och församlingshemskök runtom i Sverige – recept som får det att dofta jul där du vill bjuda vänner och främmande att slå sig ner och prata en stund mitt i all den brådska som ofta präglar decemberdagarna. Här finns bröd, bullar och kakor som gör de flesta glada, och till och med en julgran att ställa mitt på bordet och bryta i bitar.

För att lätta lite på uttalade eller outtalade förväntningar blandar Kyrkkafferedaktionen några av traditionerna: den som behöver baka snabbt kan bjuda på saffransmuffins eller pepparkakskladdkaka, kladdkakerutor med saffran eller pepparkaksmuffins. Det ska inte vara svårt att bjuda in varandra i julglädjen!

I samma serie: Långpannans lovBästa bullarnaBlixtkakor och annat snabbt och lättMat i långpannaNybakat, hembakatSaliga sopporPerfekta pajerMer långpannans lovHembakat för allaGlad i choklad (ny hösten 2014) • Inte utan min långpanna (ny hösten 2014)

Inbunden med hård pärm. NYHET 2014!


 
  L 98,00 krKÖP

Julgranskula barnmotiv Julkrubba
Fina Julgranskulor med med gulligt barnmotiv av julkrubba. Skumgummikärna och blanklackad yta. Hänge i guldfärg. Diameter 7 cm. Säljes styckvis för 25 kr eller 4-pack för 80 kr. 4-pack levereras i genomskinlig plastask.
 
  BP521 80,00 krKÖP

Julgranskula Ängel Blå
Fina Julgranskulor med gulligt änglamotiv mot mörkblå bakgrund. Skumgummikärna och blanklackad yta. Hänge i guldfärg. Diameter 7 cm. Säljes styckvis för 25 kr eller 4-pack för 80 kr. 4-pack levereras i genomskinlig plastask.
 
  BP548 80,00 krKÖP

 
« Tillbaka44 artiklar. Sida 3Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56