Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Avskedsord
Atle Burman

Ytterligare en underbart vacker och läsvärd bok av Atle Burman. Här finns några av de mest älskade stroferna och dikterna ur hans tidigare diktsamlingar. Här finns ord för dödsannonsen och begravningsgudstjänsten, ord som andas evighetshopp och förtröstan på en kärleksfull Gud.

Inbunden med hård pärm. Illustrerad med vackra, tidlösa, svartvita foton.


 
  47.323 98,00 krKÖP

BE tillsammans – taizéböner för hela året
Sv översättning:Gunhild Wingqvist Hollman

Be tillsammans är en bönbok som vänder sig till dem som samlas för att be tillsammans. Den kan förstås lika gärna användas för enskild bön.

Be tillsammans innehåller mer än fyrtio enkla ordningar för bönen, med  förslag på psaltarpsalmer och bibeltexter. Förslagen är anpassade för  kyrkoårets olika tider.


 
  47.154 190,00 krKÖP

Behöver du en Pausknapp?

Ibland behöver vi människor varva ner, trycka på pausknappen, stanna upp. Ibland kan vi göra det frivilligt och ibland tvingar livet oss att kliva av ekorrhjulet under en kortare eller längre tid. Vi människor mår bra av att få berätta våra livsberättelser för varandra. Vi behöver sätta ord på våra sår och misslyckanden. Det finns en tröst i det.

I den här boken delar Ewa Rosendahl frikostigt och med glimten i ögat med sig av sina sår och sprickor för att hjälpa just dig!

Behöver du en Pausknapp? är med sina tänkvärda och personliga texter och fantastiskt charmiga och träffsäkra illustrationer tänkt att vara till glädje och inspiration för den stressade nutidsmänniskan.

Inbunden med hård pärm. 128 sidor. Illustrerad i färg. NYHET 2017!


 
  B172332 179,00 krKÖP

Bästefar
Rut Palm

Bästefar är en liten bok med ett stort budskap. Annorlunda och underfundigt belyses här frågor om Gud och människans förhållande till honom. Formatet och utformningen påminner om en barnbok, vilket det också är – för alla vuxna med barnasinnet kvar.

Helt i färg. 140x125 mm. Häftad.


 
  46.120 25,00 krKÖP

Bön helt enkelt
Caroline Krook/Göran Forkman/Per Harling

I varje människas inre pågår ett ständigt brus av frågor och tankar: Hur ska jag orka? Hur ska jag hinna? Varför händer detta just mig? Frågorna har ingen riktning och väntar heller inget svar. Först när frågorna får en riktning förvandlas de till bön.
Här har tre präster försökt att ge ord åt egna och andra människors samtal med Gud. Bönerna är fyllda av gråt och skratt, smärta och tacksamhet, tvivel och tro. Språket är konkret, enkelt och igenkännbart.

En bönbok för vardagsbruk. Här finns böner för sängkanten, för tvivlare, barn, makar, husdjur, livskriser och många andra situationer och tillfällen. Bönerna har ett enkelt och konkret språk.

Hårda pärmar i ett litet, praktiskt format.

Slut! Utgått ur förlagets sortiment. 

 


 
  47.106 69,00 krKÖP

Bön och lovsång - Taizé
Jacques Berthier, Curt & Anki Lindström

Taizé har blivit ett begrepp för allt fler i Sverige liksom i övriga västerlandet. Tusentals ungdomar reser dit för att söka svar på sina livsfrågor, församlingsgrupper anordnar resor till Taizé och tusentals svenska korister har stiftat bekantskap med Taizé-sångerna.

Den enkla, meditativa gudstjänsten i Taizé har blivit en förebild också i Sverige. För att ge anvisningar och material till den som vill anordna en sådan gudstjänst har denna illa bok kommit till. Den innehåller förslag till bibelläsningar, förböner och böner av broder Roger samt några av Taizé-vännen och tonsättaren Jacques Berthier.

Tillsammans med de tidigare utgivna häftena med sånger från Taizé kan den föreliggande lilla andaktsboken bli till hjälp i andaktslivet, både det enskilda, den lilla gruppens och församlingens.


 
  25.106 55,00 krKÖP

Bönbok

Fina bönböcker med tänkvärda ord i presentband. Vackert utförande med fina blombårder, hårda pärmar, guldsnitt och bokmärkesband.

Finns i två utföranden: För föräldrar och För sörjande 

Fickformat.


 
Bönbok för föräldrar 47.109 78,00 krKÖP
Bönbok för sörjande 47.107 78,00 krKÖP

Bönbok för föräldrar

En klassiker.

Böner, både klassiska och nyare, för olika tillfällen i en förälders liv. Presenteras på ett vackert sätt, illustrerad i färg med blomsterramar runt sidorna.

En vacker presentbok. Inbunden med hård pärm. Guldsnitt. Märkband. 64 sidor.

Slut på förlaget. Vi har ett fåtal ex kvar!


 
  V 95,00 krKÖP

Bönboken - Traditon och liv
Martin Modéus m fl
Bönboken Tradition och liv är fylld med böner för årets och livets alla tider. En unik böneskatt och en följeslagare genom glädje och sorg, högtid, fest och vardag. Bönboken Tradition och liv kan liknas vid en katedral. Stor och mäktig att gå in i, men fylld av mindre rum där jag kan fördjupa min relation med Gud i trygghet. En plats där det alltid finns nya saker att upptäcka. En plats där århundradens traditioner möter mitt liv idag. En plats att återvända till.
 
  47.160 245,00 krKÖP

 
« Tillbaka84 artiklar. Sida 2Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56