Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

En barfota trosbekännelse
Lina Mattebo

Lina Mattebo är krönikör och bloggare med en förmåga att dela med sig av sina allra innersta tankar. I sina texter utmanar och berör hon med funderingar kring hur man egentligen ska bära sig åt för att vara kristen, om att vara rädd för mirakel och vad tomheten i hjärtat egentligen betyder.

En barfota trosbekännelse innehåller 25 texter för andakt och reflektion.

Hårdbunden. 108 sidor.

Recensioner

En barfota trosbekännelse är en läsvärd och vacker liten bok som berör.

Stig Öberg, Dagen


 
  45.107 149,00 krKÖP

En dag i veckan
Jan Carlquist
Hållpunkter för stillhet i vardagsbruset, eftertanke under livsvägen och några leenden mitt i allvaret. 52 betraktelser för alla som vill ha lite andrum och en stunds vila tillsammans med Gud, en dag i veckan. Verklighetsnära och tankeväckande. Hårda pärmar.
 
  47.112 98,00 krKÖP

Ett befriat hjärta
Red: John Kirvan
30 dagar tillsammans med Francis de Sales
Under fyra och ett halvt sekel har Francis de Sales fått vara en klok och varmhjärtad medvandrare för alla som har sökt hans hjälp på sin andliga resa. Hans vänliga och uppmuntrande ord är en tröst för alla som känner sig tyngda under krav och bördor.

Francis de Sales vill visa hur vi kan få förtrösta på Gud som älskar oss, och få leva med befriade hjärtan.
 
  47.184 98,00 krKÖP

Ett år med Aslam
C. S. Lewis

En härlig och omfångsrik andaktsbok med texter, ord och tankar ut berättelsen om Narnia. Perfekt för den som älskar C. S. Lewis berättelse. Eller som en inkörsport för den som ännu inte fastnat för klassikern. Ett kapitel för varje dag.

Inbunden med hård pärm och löst skyddsomslag. Märkband. 560 sidor. Delvis illustrerad i svartvitt.


 
  47.260 225,00 krKÖP

Från hjärta till hjärta
Liselotte J Andersson/Ylva Eggehorn/Martin Lönnebo m fl

Det är inte alltid det behövs "obrutna dagar och oceaner av tid". Ibland kan några minuters eftertanke avgöra en hel dag.

Boken innehåller 366 texter till eftertanke. 


 
  47.168 234,00 krKÖP

Från rum till rum
Från rum till rum, från tanke till tanke har vi vandrat i vårt arbete med denna bönbok. ...om liv och tro, om bön och längtan... Vi har velat forma en bönbok som ger rum för drömmar och tankar, för undran och förundran, där ditt jag och mitt jag får plats. Ett hus med många rum att dröja i, lära känna eller bara gå förbi. Böner och dikter att bära med sig och använda i många sammanhang. Inbunden.
 
  47.122 125,00 krKÖP

Förändring
Tommy Hellsten
Förändring är inte lätt – men ofta nödvändigt. I meditativa texter och bilder visar Tommy Hellsten på den inre dialog som kan leda en människa till insikt om att något måste förändras, och till en ny början.

Allt är redo i mitt innersta,
alla planer och strategier,
det enda jag nu väntar på
är ett startskott från livet.


Tommy Hellsten är författare, terapeut och en mycket omtyckt föreläsare både i Finland, där han är bosatt, och i Sverige. Är det försent att förändras? är hans senaste bok på svenska.
 
  47.120 186,00 krKÖP

Glimtar av en osynlig Gud
Vicky Kvyper / Stephen Parolini / Elisabeth Lindgren

Det finns stunder då Gud känns riktigt nära. Men var finns Gud en vanlig dag mitt i veckan? Kan det vara så att Gud faktiskt är närvarande i skolan, bland kompisar, när vi handlar eller går på bio, även om vi inte känner hans närhet? Glimtar av en osynlig Gud är korta berättelser om unga människors Gudsmöten. En bok att läsa ur varje dag. Gud ser varje steg du tar och längtar efter att få bli din vän och hjälpare. Upptäck Gud i sammanhang och platser där du minst av allt väntar att få möta honom. Vänd dig om, han står där och väntar på dig. Idag och alla dagar.

Inbunden med hård pärm. Drygt 200 sidor. Boken passar utmärkt som konfirmandgåva.


 
  M4334 145,00 krKÖP

Glädjestänk Pocket
Barbara Johnson

Öppna den här boken varje dag och låt några glädjestänk ge ny styrka åt din dag ... Den uppskattade humoristen Barbara Johnson vet av egen erfarenhet att till och med det minsta glädjestänk kan vara som balsam för själen och hur även en liten droppe hopp kan lyfta den som är längst nere i skorna.

Glädjestänk ger dig en daglig dos av uppmuntran från Bibeln tillsammans med Barbaras favoritberättelser och -bilder, roliga historier och de bästa överlevnadstipsen för livets riktiga eländesdagar.

"Det är inte alltid lätt att vara glad. Men det är möjligt, därför att vi kristna har en hemlig styrka - vi har hoppet! Och vi vet att det alltid lönar sig att söka efter glädjen, för så snart vi bestämt oss för att bli glädjeletare förvandlas vi till glädjespridare. Och glädjen vi sprider kommer snart att återvända till oss som en bumerang."

Ny upplaga i pocket.


 
  46.107 79,00 krKÖP

Helgsmål
Carl Henrik Martling
Här finns en meditation, ett bibelord och en bön, som anknyter till söndagens tema. Tex-terna kan användas vid helgsmålsbön eller enskild bön. Inbunden med hårda pärmar.
 
  47.114 162,00 krKÖP

 
« Tillbaka84 artiklar. Sida 4Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56