Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Ferestan
Evert Modig
Ferestan kallades det färjeläger som fanns i Hammerdalssundet innan den första bron byggdes. Diktsamlingen är indelad i två delar. Första delen handlar om livet kring Ferestan och människorna där. Andra delen handlar om livet längs Vattudalen.
 
  34.125 80,00 krKÖP

Fredens nya namn
Lars Thunberg

Lars Thunbergs tionde diktsamling.

"Så länge vi har tid, o, låt vårt hjärta växa / och ingen enda sak och tänkbar tanke / gå skuggan av vår kärleks hus förbi."

Mjuk pärm. 72 sidor. Verbum förlag 1987. Slut på förlaget. VI HAR ETT EX KVAR!


 
  34.174 68,00 krKÖP

Frostbarn
Holger Lewin
Årstidiga tirader, byfåniga funderingar....

 
31.113 30,00 krKÖP
31.113 30,00 krKÖP

Förbränningens natt
Kid Kumlin

"Kid Kumlin är i första hand känd för sitt expressionistiska bildspråk, där färg och form bildar grunden för hennes konstnärliga uttryck. Parallellt med bilden har lyriken vuxit fram och utgör i dag ett naturligt inslag i det konstnärliga samtalet, Förbränningens natt är Kid Kumlins debutsamling."

82 sidor. Inbunden med hårda pärmar. Omslagsbilden är en av författarens egna, underbara målningar. Utkom 1994. VI HAR ETT EX KVAR!


 
  34.169 142,00 krKÖP

Förklädd i frostnatt
Gunnar Ottvall
"Han försvann i en blommande hägg
det sista jag såg var hans ögas glans
hans frusna vildvuxna skägg
och en törnekrona -
Han vandrar från Intet till Någonstans
hördes vinden nynna och tona
förklädd i frost och smärtan den är hans"
 
  34.150 40,00 krKÖP

Hej Cykel
Anna-Greta Sättare

Den senaste diktsamlingen av Anna-Greta Sättare som utkom våren 2012.


 
  34.162 100,00 krKÖP

Hembygdens sång
Gunnar Ottvall
Gunnar Ottvall kommer nu med sin 19:e diktsamling, även denna gång utgiven på Noteria Förlag. De tidigare är utgivna på eget förlag

Denna diktsamling innehåller nyskrivna dikter. Oftast illustrerar Gunnar själv sina dikter, med teckningar av fåglar, blommor, djur och natur, så även i denna diktsamling, Hembygdens sång. Gunnars hembygd är numera Linköping.

Gunnar Ottvall är född 1943 och kommer från Tyringe i norra Skåne. Sedan 1970 är han bosatt i Linköping, och bor nu i Lambohov. Han är allmänt känd som "Lambohovspoeten".
 
  34.122 50,00 krKÖP

Högt ovan himmelens stjärnor
Atle Burman
Visst har de flesta av oss sett upp mot stjärnhimmeln och förundrats. Det ofattbara, det oerhörda och gåtfulla som man kan känna en längtan till ibland.
Atle Burmans dikte beskriver en bortanförlängtan. En hunger efter den Gud som finns högt ovan himmelens stärnor – och närmare än vi anar.
 
  47.321 129,00 krKÖP

I vinden
Tord Ericsson

"Vid sidan av finns det du söker: / vallmon och blåklockan / smultronen och strået till dem / den andre vandraren / som också stannat för att förundras"

En underbart vacker diktbok. Tord Ericsson ägnar sin fritid åt natur och friluftsliv. Hans dikter präglas av förundran och hänförelse inför det storslagna i naturen, men de handlar också om möten med andra människor. I vinden är hans debutsamling.

Inbunden med hård pärm. 74 sidor. Utgiven på Libris 1994. Slut på förlaget. VI HAR ETT EX KVAR.        PRISSÄNKT!


 
  34.187 95,00 krKÖP

 
« Tillbaka70 artiklar. Sida 3Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56