Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
Böcker
Skivor
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

När det knakar i fogarna
Inge Bøgel Lassen

Anders och Berit bor i Danmark tillsammans med barnen Claes och Maria. De älskar varandra men märker att det börjar knaka både här och där. Det gäler ekonomi,barnuppfostran, svärföräldrar, förväntningar, karriärstress och känsla av mindervärde.

Förhållandet knakar i fogarna när Berit upptäcker att Anders ständigt är tillsammans med kollegan Gitte. Men Anders och Berit tar itu med situationen och lär sig kommunicera på ett nytt sätt.

Inge Bødel Lassen beskriver i sin bok hur Bibeln ger en fantastiskt bra vägledning i relationsfrågor genom en realistisk människosyn och inte genom stränga lagar, förbud eller hot.

Inbunden med hård pärm. 204 sidor. REA-pris! 75:- (förr 157:-)


 
  99.637 75,00 krKÖP

Om Vägledning Vänskap & Mod
Bert Stålhammar

Hur lever man ett gott och meningsfullt liv? Finns det goda råd som står sig genom årtusenden? Och vad innebär det att vara vis? I boken hämtar Bert Stålhammar inspiration från Syraks bok i Bibeln. Det visar sig att de råden är lika aktuella idag som för 2000 år sedan. Kanske handlar livsvisdom inte i första hand om kunskap och bildning, men om att få en inre kompass som kan ge vägledning genom livets val och möjligheter.

Inbunden med hård pärm. 206 sidor. Delvis illustrerad i färg.


 
  99.636 215,00 krKÖP

Regnbågslandet
Lou Rossling
Avslappning för barn med specialkomponerad musik tillsammans med ljud från naturen. Framtagen av Lou Rossling, förskollärare och föreläsare.

 
  48.301 135,00 krKÖP

Relationer
Dean Sherman

Med klarhet och slagfärdig humor sprider Dan Sherman ljus över den ofta förvirrade och mystiska världen av kärlek, sex och relationer. Boken är en lättillgänglig och slående granskning av kärlek, förhållanden och sexualitet i den kristnes liv.

• Lär känna din "attraktionsförmåga"

• Upptäck att den verkliga frågan inte är "Hur långt är för långt?"

• Påbörja en helandeprocess om du kämpar med sexuell synd från ditt förflutna

• Få en förståelse för de kärleksfulla principer som ligger bakom Guds ramar för relationer

Boken är en oerhört relevant och uppfriskande diskussion av det mest kraftfulla och grundläggande i våra liv. Den här boken är ett frimodigt och djupgående svar för dem som har desillusionerats av den självcentrerade "allt är tillåtet"-attityden som media ofta spelar på, eller av lagiska råd som försöker reducera relationer till en lista av regler. Med balans och eftertanke ger Dan Sherman oss ett sunt, bibliskt alternativ som fungerar.

Pocket. 182 sidor. (2003) SLUT PÅ FÖRLAGET. Vi har ett ex kvar!


 
  KM170208 140,00 krKÖP

Runt Frälsarkransen, cd
John L. Bell

På CD:n finns alla sångerna från gudstjänsten, framförda av Karlstad Kammarkör. Den är en inspiration för såväl körer som för enskilda.


 
  47.188 210,00 krKÖP

Själens tempel
Liselotte Johansson

En guidad meditation i skön avslappning med lugn bakgrundsmusik där du får visualisera din egen kropp som ett hus, ditt tempel. Huset och alla dess rum kommer att visa dig hur du mår känslomässigt och i din kropp. Du får bland annat besöka tre rum för att komma till insikt om skeenden från barndomen, nuet och framtiden. Därefter ges du en möjlighet till en totalrenovering av både insidan och utsidan av ditt hus, det vill säga dig själv och ditt liv. En väldigt spännande och effektiv meditation för dig som på ett enkelt sätt vill komma till insikt om vem du är, skapa förändring i ditt liv och kontinuerligt utforska och utveckla dig själv.

Även med instrumental version.

Mycket omtyckt!


 
  48.302 135,00 krKÖP

Självkänsla nu!
Mia Törnblom
Med låg självkänsla spelar det ingen roll vad vi erövrar eller hur högt vi når – vi kommer ständigt att vara rädda för att misslyckas. Vi kan inte heller uppskatta vad vi uppnått utan måste hela tiden uträtta mer. Vi klarar varken av komplimanger eller kritik – och i slutändan förlorar vi vår livslust.
Här förklaras den väsentliga skillnaden mellan självförtroende och självkänsla och boken presenterar ett fungerande träningsprogram för självkänslan. Enkelt och humoristiskt visas vad låg självkänsla åstadkommer och hur vi med gott humör och inte alltför mycket grubblerier kan bli medvetna om den egna personlighetens värde.
Självkänsla nu! är som en klok och trygg vän att hålla i handen när det blåser snålt.
 
  48.409 37,00 krKÖP

Spa & Wellness 1

Spa & Wellness är musiken till ditt eget privata spa. Musiken som du längtar efter att få spela när du har behov av att få skämma bort dig en smula, och ladda ny energi.
Spa & Wellness innehåller något av den allra vackraste avslappningsmusiken, med naturljud mellan melodierna. Det är den perfekta kombinationen till en stressfri zon i din vardag.

Den perfekta gåvan till alla som emellanåt har behov av att slappna av. En positiv inspiration till avslappning, meditation och välmående - genvägen till ett mer harmoniskt och rikare liv.


 
  99.017 145,00 krKÖP

Spa & Wellness 2
Gläd dig åt att få uppleva den helt perfekta CDn när du skall skämma bort dig själv. Som ett varmt musikaliskt spa-bad med väldoftande oljor och tända stearinljus. Ett musikaliskt mini-spa av den bästa sorten.
 
  99.018 145,00 krKÖP

Spa & Wellness 3

Det här tredje albumet i Spa & Wellness-serien innehåller helt ny musik, som aldrig tidigare har varit utgiven - med Roger Ekelund, Pushkar och Ageha. Vackra avslappnande melodier som verkligen får dig att varva ner och komma i balans.

Misty Meadows, 8:26 • Tears from heaven, 5:54 • High above, 7:11 • Loving nature, 4:16 • Simple living, 16:06 • Soma, 20:46. Total speltid 62:55 minuter.


 
  99.019 145,00 krKÖP

 
« Tillbaka61 artiklar. Sida 5Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56