Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
Böcker
Skivor
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

12 veckor
Sanna Ehdin

Alla kan förbättra sin hälsa och må bättre. Genom att stärka din självläkande kraft kan du skapa ett välmående som du inte trodde var möjligt!

Pocket.


 
  45.103 65,00 krKÖP

Att leva ett liv, inte vinna ett krig
Anna Kåver

Ett accepterande förhållningssätt innebär inte att avstå från att söka förändring i en svår situation, utan att sluta föra krig mot tillvaron och sig själv. Acceptans innebär att välja att se både sin inre och yttre verklighet, utan att fly eller döma den.

I denna andra utgåva har boken omsatts med något större textgrad för att öka läsbarheten. Likaså har inledningen omarbetats.

Dialektisk beteendeterapi (DBT) är en terapiform som har många inspirationskällor. Förenklat kan metoden sägas vila på kognitiv beteendeterapi och på fyra viktiga begrepp: acceptans, medveten närvaro, medkänsla och bekräftelse. I denna bok tar författaren på ett lättillgängligt sätt upp betydelsen av acceptans.

Texten är pedagogisk och lättillgänglig och innehåller rikligt med exempel och övningar. På samma sätt som böckerna Tillsammans – om medkänsla och bekräftelse; med Åsa Nilsonne) och Vem är det som bestämmer i ditt liv? – om medveten närvaro; (av Åsa Nilsonne) vänder sig Att leva ett liv, inte vinna ett krig till alla som är intresserade av personlig utveckling. Boken kan även användas som resursbok inom utbildningar och av professionellt verksamma inom psykiatrin.

Hård pärm. 140 sidor. (2004/2007/2013)


 
  NK026827 185,00 krKÖP

Behöver du en Pausknapp?

Ibland behöver vi människor varva ner, trycka på pausknappen, stanna upp. Ibland kan vi göra det frivilligt och ibland tvingar livet oss att kliva av ekorrhjulet under en kortare eller längre tid. Vi människor mår bra av att få berätta våra livsberättelser för varandra. Vi behöver sätta ord på våra sår och misslyckanden. Det finns en tröst i det.

I den här boken delar Ewa Rosendahl frikostigt och med glimten i ögat med sig av sina sår och sprickor för att hjälpa just dig!

Behöver du en Pausknapp? är med sina tänkvärda och personliga texter och fantastiskt charmiga och träffsäkra illustrationer tänkt att vara till glädje och inspiration för den stressade nutidsmänniskan.

Inbunden med hård pärm. 128 sidor. Illustrerad i färg. NYHET 2017!


 
  B172332 179,00 krKÖP

Blodsockerblues
Fredrik Paulún

Blodsockerblues är en av Fredrik Paulún viktigaste böcker. Den handlar om hur blodsockret påverkar din hälsa, både idag och i framtiden. Högt blodsocker är en av bovarna bakom hälsoproblem som diabetes, övervikt, hjärt- och kärlsjukdomar och cancer. Lär dig kontrollera ditt blodsocker så mår du inte bara bättre för stunden, du får även ett kraftfullt skydd mot dessa sjukdomar.

Här får du inte bara lära dig hur du styr ditt blodsocker med hjälp av glykemiskt index, du får såväl GI-tabellerna som ett antal lättlagade recept för alla tillfällen. Ditt nya liv kan börja!

Pocketbok. 


 
  48.410 37,00 krKÖP

Det kan lika gärna gå bra
Göran Troell

Verkligheten är vår vän. Det är så mycket vi vet, som vi inte tänker på. Självklarheter, som lever sina liv i skuggan av de stora orden, och som vi så lätt glömmer bort.

Det här är 152 nya ordspråk som vill påminna om allt vi får, och allt vi slipper, när vi förstår. Påminna om att genvägarna till allt vi vill, vad det än är, oftast gömmer sig i det självklara.

Att allt bra du vill ha, också vill ha dig. Att verkligheten är vår vän, när vi förstår den.

Mjuk pärm. 160 sidor. Humoristiska teckningar av Lotta Ingelse. Bra presentbok!


 
  528-0-4 89,00 krKÖP

Det är aldrig kört - Samlingsvolym
Kristina Reftel

I 52 olika berättelser framförs budskapet att det aldrig är kört. Läs och låt dig inspireras!

Den röda tråden genom berättelserna är hoppet som aldrig dör, en envis övertygelse att vi tillsammans kan förändra världen och en tro att även när det ser som mörkast ut är det aldrig kört.

Många använder Det är aldrig kört!-berättelserna i på storsamlingen eller i andakten, och boken passar också utmärkt att ge bort som present.


 
  48.402 89,00 krKÖP

Din gränslösa kraft
Ewa Forkélius m fl

Alla vill vi skapa positiva förändringar i våra liv. Vi vill få ökad energi, minska på stressen, bygga harmoniska relationer och allmänt leva rikare och mer tillfredsställande.

Boken Din gränslösa kraft är en verklig resursguide som inspirerar och vägleder dig i dina ambitioner och din önskan. Här får du läsa mer om bland annat: tankens kraft, affirmationer, yoga, qi gong och tai chi. Du får veta mer om avslappning och meditation, du får ett personligt förvandlingsprogram med mera.

Experter inom respektive område berättar initierat och personligt om de fördelar man kan uppnå. Allt detta vackert inramat av underbara färgillustrationer.

Din gränslösa kraft är en bok som visar att det är möjligt att förändras, att det finns metoder och redskap som på ett effektivt och kraftfullt sätt kan hjälpa, vägleda och assistera oss till ett liv i större medvetenhet, glädje och harmoni. För inom oss finns en enorm potential som endast väntar på att väckas och börja skapa det liv vi önskar och drömmer om. Släpp fri din gränslösa kraft!

Inbunden med hård pärm och löst skyddsomslag. Stort format. Helt i färg, vackert presentutförande.


 
  R154778 195,00 krKÖP

Emanuels stora & små tankar om kärlek
Carina Sthsson & Henry Larsson
Denna lilla bok är fylld av tankar & visdomsord om Kärlek. Ta för dig av orden och del med dig på din väg.

 
  48.400 40,00 krKÖP

Finns din inre styrka
Sanna Ehdin

 Vill du känna dig tillfreds och uppleva lycka och välmående? Bejaka då dig själv - och lev din inre styrka!

Inom oss finns viljestyrkan, modet och kraften att förändra våra liv. Vi kan använda det för att styra livet på en väg som stämmer bättre med oss själva, och välja det som ger välbefinnande, lust och glädje.

I finn din inre styrka bygger Sanna Ehdin vidare på succén "Sluta kämpa - börja leva!" Här får du inspirerande konkreta råd för det nya livet. Det handlar om tankens kraft, att vara sig själv och satsa på sin inre utveckling. Oavsett hur du mår kan du vända negativa tankar till positiva. Göra medvetna val och odla känslor välbefinnande och lycka. Växa och mogna som människa med hjälp av nära relationer.

Finn din inre styrka är en handbok för "levare" som vill leva livet fullt ut och skapa ett gott liv för sig själva och sin omgivning.

Finn din inre styrka är en omfattande, uppdaterad bearbetning av boken "Din inre framgång" (utgiven 2007). Bl a innehåller den det helt nya kapitlet "Höj din energi".

Sanna Ehdin, fil.dr och immunolog och verksam som fri forskare, föreläsare och författare, presenterar här sin åttonde bok om hälsa och välbefinnande. Hennes böcker har sålt i mer än 800.000 exemplar.

Pocket.


 
  Mån 49,00 krKÖP

Framtidspiloter
Mia Börjesson

Att vara tonårsförälder är att befinna sig i en tid av förändring. Barnen, som tidigare fått åka med dit föräldrarna bestämt, ska nu utrustas för att själva bli piloter på sin livsresa. Som förälder gäller det att hitta sin nya roll i flygledartornet istället.

I Framtidspiloter presenterar Mia Börjesson sina tankar kring föräldraskap utifrån ett hälsofrämjande perspektiv, där fokus ligger på resurser, tillgångar, kompetenser och framgångsrika strategier. Utgångspunkten för hela häftet är att föräldrar både kan och vill.

Häftad i behändigt format. 48 sidor. Illustrerad i färg. (2013)


 
  A154031 49,00 krKÖP

 
« Tillbaka32 artiklar. Sida 1Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56