Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
Böcker
Skivor
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Det kan lika gärna gå bra
Göran Troell

Verkligheten är vår vän. Det är så mycket vi vet, som vi inte tänker på. Självklarheter, som lever sina liv i skuggan av de stora orden, och som vi så lätt glömmer bort.

Det här är 152 nya ordspråk som vill påminna om allt vi får, och allt vi slipper, när vi förstår. Påminna om att genvägarna till allt vi vill, vad det än är, oftast gömmer sig i det självklara.

Att allt bra du vill ha, också vill ha dig. Att verkligheten är vår vän, när vi förstår den.

Mjuk pärm. 160 sidor. Humoristiska teckningar av Lotta Ingelse. Bra presentbok!


 
  528-0-4 89,00 krKÖP

Det är aldrig kört - Samlingsvolym
Kristina Reftel

I 52 olika berättelser framförs budskapet att det aldrig är kört. Läs och låt dig inspireras!

Den röda tråden genom berättelserna är hoppet som aldrig dör, en envis övertygelse att vi tillsammans kan förändra världen och en tro att även när det ser som mörkast ut är det aldrig kört.

Många använder Det är aldrig kört!-berättelserna i på storsamlingen eller i andakten, och boken passar också utmärkt att ge bort som present.


 
  48.402 89,00 krKÖP

Din gränslösa kraft
Ewa Forkélius m fl

Alla vill vi skapa positiva förändringar i våra liv. Vi vill få ökad energi, minska på stressen, bygga harmoniska relationer och allmänt leva rikare och mer tillfredsställande.

Boken Din gränslösa kraft är en verklig resursguide som inspirerar och vägleder dig i dina ambitioner och din önskan. Här får du läsa mer om bland annat: tankens kraft, affirmationer, yoga, qi gong och tai chi. Du får veta mer om avslappning och meditation, du får ett personligt förvandlingsprogram med mera.

Experter inom respektive område berättar initierat och personligt om de fördelar man kan uppnå. Allt detta vackert inramat av underbara färgillustrationer.

Din gränslösa kraft är en bok som visar att det är möjligt att förändras, att det finns metoder och redskap som på ett effektivt och kraftfullt sätt kan hjälpa, vägleda och assistera oss till ett liv i större medvetenhet, glädje och harmoni. För inom oss finns en enorm potential som endast väntar på att väckas och börja skapa det liv vi önskar och drömmer om. Släpp fri din gränslösa kraft!

Inbunden med hård pärm och löst skyddsomslag. Stort format. Helt i färg, vackert presentutförande.


 
  R154778 195,00 krKÖP

Din inre kraft
Sanna Ehdin

Höj din inre energi och stärk din självkänsla.

Din inre kraft innehåller fem avslappningsövningar där Sanna Ehdin guidar dig på ett enkelt och behagligt sätt. Vardagen innehåller många stressmoment som splittrar oss och tar av vår kraft och energi. Genom att regelbundet stanna upp och göra dessa övningar kan du lättare återhämta dig och få ny kraft och energi. Stillsam musik ger en harmonisk helhet till övningarna.

Fem avsnitt: • Höj din energi, 15 min • Bli mer närvarande, 13 min • Få distans till dina problem, 11 min • Din inre kraft, 17 min • Stärk din självkänsla, 14 min


 
  38.612 170,00 krKÖP

Emanuels stora & små tankar om kärlek
Carina Sthsson & Henry Larsson
Denna lilla bok är fylld av tankar & visdomsord om Kärlek. Ta för dig av orden och del med dig på din väg.

 
  48.400 40,00 krKÖP

Finns din inre styrka
Sanna Ehdin

 Vill du känna dig tillfreds och uppleva lycka och välmående? Bejaka då dig själv - och lev din inre styrka!

Inom oss finns viljestyrkan, modet och kraften att förändra våra liv. Vi kan använda det för att styra livet på en väg som stämmer bättre med oss själva, och välja det som ger välbefinnande, lust och glädje.

I finn din inre styrka bygger Sanna Ehdin vidare på succén "Sluta kämpa - börja leva!" Här får du inspirerande konkreta råd för det nya livet. Det handlar om tankens kraft, att vara sig själv och satsa på sin inre utveckling. Oavsett hur du mår kan du vända negativa tankar till positiva. Göra medvetna val och odla känslor välbefinnande och lycka. Växa och mogna som människa med hjälp av nära relationer.

Finn din inre styrka är en handbok för "levare" som vill leva livet fullt ut och skapa ett gott liv för sig själva och sin omgivning.

Finn din inre styrka är en omfattande, uppdaterad bearbetning av boken "Din inre framgång" (utgiven 2007). Bl a innehåller den det helt nya kapitlet "Höj din energi".

Sanna Ehdin, fil.dr och immunolog och verksam som fri forskare, föreläsare och författare, presenterar här sin åttonde bok om hälsa och välbefinnande. Hennes böcker har sålt i mer än 800.000 exemplar.

Pocket.


 
  Mån 49,00 krKÖP

Fountain of Life
Margaret Rizza

Music for contemplative worship.

Oerhört vacker musik. Medativ och stämningsfull. Både med sång och instrumentalt.

12 stycken: Magnificat, 8:42 • You are the center, 5:06 • Veni, lumen cordium, 5:22 • Come to me, 4:03 • Send forth your spirit, 2:06 • Adoramus te, Domine Deus, 4:45 • Silent, surrendered, 4:22 • Come, Lord, 3:58 • Jesus, you are the way, 3:21 • O Lord, my heart is not proud, 7:43 • Fountain of life, 5:02 • Kyrie eleison, 7:15. Total speltid över en timme.


 
  1490024 172,00 krKÖP

Framtidspiloter
Mia Börjesson

Att vara tonårsförälder är att befinna sig i en tid av förändring. Barnen, som tidigare fått åka med dit föräldrarna bestämt, ska nu utrustas för att själva bli piloter på sin livsresa. Som förälder gäller det att hitta sin nya roll i flygledartornet istället.

I Framtidspiloter presenterar Mia Börjesson sina tankar kring föräldraskap utifrån ett hälsofrämjande perspektiv, där fokus ligger på resurser, tillgångar, kompetenser och framgångsrika strategier. Utgångspunkten för hela häftet är att föräldrar både kan och vill.

Häftad i behändigt format. 48 sidor. Illustrerad i färg. (2013)


 
  A154031 49,00 krKÖP

Frihet genom gränser
Leif Carlsson

En utbredd föreställning är att vi är fria att göra vad vi vill, oberoende av någon eller något. Men hur fria är vi? Och vad innebär det att vara människa av idag?

I denna personligt hållna och nyfikna bok skärskådar Leif Carlsson samtiden och visar på vårt ständiga behov av goda gränser. Vi är inte enbart fria, utan också beroende av gränser för att må bra. Vi är inte enbart oberoende, utan också någons medsyster och medbroder. Carlsson väver skickligt samman Bibelns berättelser med alla nyanser ett mänskligt liv rymmer: de sköra relationerna, känslolivet, pengarna och våra drömmar om framtiden.

Frihet genom gränser är bok att spegla sig i, fylld av tidlösa sanningar, livsvisdom och hopp. I en avslutande del finns samtalsguide med diskussionsfrågor. 

Leif Carlsson är teologie doktor, författare, lärare vid Högskolan för lärande och kommunikation i Jönköping och uppskattad föreläsare.

Inbunden med hård pärm och löst skyddsomslag. 172 sidor.


 
  M5966 195,00 krKÖP

Hantera din stress
Kjell Ekstam

Ordet stress i den betydelse vi oftast använder det idag ? utmattning och känsla av otillräcklighet ? användes första gången i svenska språket så sent som 1958.

Du som vill förhindra att råka ut för allvarliga stressproblem behöver idag, kanske mer än någonsin tidigare, se om ditt hus. Då handlar det om att se över hur du har det både på och utanför jobbet. Det är nämligen nästan alltid vår totala livssituation som avgör vem som ska drabbas och vem som ska klara sig.

Syftet med denna bok är att hjälpa dig att göra en sådan översyn av din situation. Med olika tester får du reda på var du befinner dig i stresspiralen. Steg för steg i tio steg får du sedan veta vad du behöver kunna om hur stress fungerar och hur du ska bära dig åt för att hantera den. * Vilka problem kan lydnadsreflexen ställa till med? * Hur motar du tidstjuvarna i dörren? * Vems apa sitter på din axel?

Inbunden med hård pärm. Stort format. (2005) SLUT PÅ FÖRLAGET. Vi har ett ex kvar!


 
  A151191 145,00 krKÖP

 
« Tillbaka61 artiklar. Sida 2Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56