Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Biografier
Kyrkobeskrivningar
Lyrik
Prosa/skönlitteratur
Teologi/Kristendom
Äldre barntimmar etc från cirka 6 år
Övrigt
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

Kärlekens irrbloss
Mats Andersson

Dokumentärroman.

Romanen “Kärlekens irrbloss” handlar om prästen Carl Olof Behm. Vi får följa hans vindlande färd genom livet och vi får möta hans olika kvinnor. Det här är gripande levnadsöden hämtade ur verkligheten. Författaren har vävt ihop berättelsen kring en samling bevarade brev och dokument från mitten av 1800-talet. Händelserna utspelar sig kring trakten av Trehörna i Östergötland. Över 300 sidor. Trådbunden med mjuka pärmar.
 
REA!


 
32.101 60,00 krKÖP
32.101 60,00 krKÖP

KÖRIOSA – EN BOK TILL KYRKANS KÖRER
Boken vill stimulera körverksamheten och enskilda körmedlemmar till ökat medansvar och fortsatt värdefullt arbete i gudstjänsten. I boken ges en fin presentation av kyrkoåret, kyrkorummet och dess symbolspråk, kyrkokörernas historia, förslag till andakter och en liten teologisk och musikalisk ordbok.
 
  38.102 90,00 krKÖP

Leva verkligt
Inger Einarsdotter Wendelhof
En fantastiskt fin diktbok om livets och årets växlingar, om vänskap och kärlek, om ensamhet och gemenskap, om sorg och saknad och allt annat som ryms i det vi kallar livet. Här finns också funderingar kring undret och många dikter andas tacksamhet.  
 

 
  31.115 40,00 krKÖP

Ljus över vägen
Gunnar Ottvall

Poeten Gunnar Ottvall ger här ut sin 13:e diktsamling på eget förlag.

Gunnar Ottvall är född i Tyringe, Västra Göinge i Skåne, 1943. Han bor i Linköping och kalas Lambohovspoeten, efter stadsdelen där han bor.

Gunnar Ottvalls dikter är av skiftande karaktär, såsom kärleken till naturen, undran över livets gåta och längtan till evigheten.

Några dikter är veka och nästan rörande, andra är underfundiga och humoristiska. Här finns också vackra kärleksdikter i skimmrande ljus och klarhet. 


 
  34.152 40,00 krKÖP

Längtan på besök
Gunnar Ottvall
"Silverdiadem i ditt vackra hår
Och stjärnfall under björken där Du går
Länge gick Du vill bland skogens grenar
VArsamt lyfte jag Dig över stock och stenar
Inom Dig och bortom sjöng en fågel vemodssång
Gå ej från mig - värm mig evigheten lång"
Aftonsång

 
  34.155 40,00 krKÖP

Missale
Christer Palmblads och Noteria Förlag

Christer Palmblads och Noteria Förlags eget missale enligt 1986 års kyrkohandbok. Här finns allt som skall vara med, plus en hel del extra. Flera varianter av både musik och texter. Allt finns presenterat på ett lättöverskådligt och klassikt vis med noter. Röda pärmar med guldtryck.

MISSALE till kanonpris 300:- inkl moms (ordinarie pris 783:-) så länge lagret räcker. Frakt tillkommer.


 
  37.201 300,00 krKÖP

Mitt Djuralfabet
Inger Einarsdotter Wendelhof
En charmig och gammaldags liten ABC-bok där vi möter både kända och mer okända djur som presenterar alfabetets bokstäver med en liten vers på rim.
Författaren har illustrerat verserna med härliga och ganska naiva teckningar i svartvitt. Inger Einarsdotter Wendelhof är gymnasielärare i Linköping och deltidsdoktorand i Lund.
 
  N041 48,00 krKÖP

Morfars kristallkula
Torbjörn Tillman

Morfars kristallkula är en roman, som utgör den fantasifulla fortsättningen på Tvinnade trådar och Sofias döttrar. Den rör sig i nutid, men blickar in i en okänd framtid. Nutiden är reell nog, men framtiden hör mystikens Nornor till att spinna och spåna om. Författaren gör så gott han kan. Huvudpersonerna Catarina, Sofia och Johanna är inga fiktiva personer, men bara få av figuranterna kring dessa tre kvinnor har en gång varit livs levande människor. Många påhitt är inflätade efter behov, men om spådomarna också utgör sanningen, är det en ren tillfällighet.

Författaren är Torbjörn Tillman, en passionerad ordlekare med många tankar i pannan och flitig med pennan i "Skrivarverkstan", där han kan läsas på www.skrivarverkstan.org.
Han är skald, försvarsdebattör och författare till såväl historiska fackböcker, debattskrifter och romaner sin diktsamlingar.

Mängdrabatt avgår vid köp av flera titlar av samma författare. Dras av 100 kr för andra titeln (och följande) på fakturan.
 
  39-5 300,00 krKÖP

NYA SVERIGES SISTE GUVERNÖR OCH HANS LANDSMÄN I AMERIKA
Harald Tigerström
1988 var Nya Sveriges år i USA. Det hade då gått 350 år sedan de första svenskarna bildade kolonin Nya Sverige. Kolonins siste guvernör blev den östgötabördige Johan Rising. En samling brev och dokument finns kvar.
 
  33.108 60,00 krKÖP

 
« Tillbaka93 artiklar. Sida 6Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56