Välkommen till
Libellus Bok- och Pappershandel
Startsida | Nytt! | Tips - Kalle Bäck! | Produkter / SÖK | Utförsäljning | Försäljningsvillkor | Företaget | Öppettider | Personuppgiftspolicy | Kontakta oss
Barnmaterial
Biblar
Bokhandeln
Bröllop
Församlingsarbete
Libellus Förlag
Musik
Må bra
NEDSATTA PRISER
Noteria Förlag
Biografier
Kyrkobeskrivningar
Lyrik
Prosa/skönlitteratur
Teologi/Kristendom
Äldre barntimmar etc från cirka 6 år
Övrigt
Utförsäljning
Övrigt
Sök fritt

JOHANNES BOTVIDI
Harald Tigerström

Stadsskrivarsonen Johannes Botvidi från Norrköping lät tala om sig som en lysande begåvning med ovanligt fina ledaregenskaper. Under många år hade han Gustav II Adolfs särskilda förtroende som hans själasörjare och rådgivare i fält.

REA!


 
  33.109 50,00 krKÖP

Julkretsen
Gunnar Hjorth

En annorlunda diktbok som behandlar Advent, Jul, Nyår och Kyndelsmäss. Dikter som får oss att möta julen i Kristi namn. De flesta dikter finns tonsatta och längst bak finns ett register över detta. Gunnar Hjorts texter har en förmåga att skapa en melodi hos den som läser och lyssnar. Läs och leta efter din egen melodi!

REA-pris!


 
  31.105 60,00 krKÖP

JULRESAN
Monica Andersson

Följ med till Betlehem och se vad som händer där! Vi har packat väskan med sång och musik, rörelse och dramatik.

JULRESAN är ett enkelt julspel som är tänkt för förskolebarn 3-4 år och bygger på Bibelns julberättelse. Spelet beräknas ta ungefär 30 minuter och lämplig gruppstorlek är ca 25 barn.

Monica Andersson har arbetat som kyrkomusiker och rytmikpedagog i många år inom bl a kyrka och skola. Förhoppningen är att materialet kan bli till inspiration och glädje i möten mellan församlingen, förskolebarnen och lärarna!

A4, häftat, 12 sidor. Både välkända sånger och nyskrivna.


 
  34-0 150,00 krKÖP

JUSSI
Helfrid Jordan

Slutsåld! Går ej att beställa!

Om några stadsbarn på landet. Där möter de katten Jussi, som får uppleva och illustrera kontrasterna mellan livet i staden och livet på landet. Full av äventyr!

En prosabok med humor och värme, som passar läsare i de flesta åldrar. Illustrerad i svart/vitt av Chris Jordan.


 
  32.102 35,00 krKÖP

Kattens klara öga
Holger Lewin

Kattens klara öga är en bok fylld med betraktelser av olika katter. Dikterna är träffande i varenda rörelse. Omtyckt vare sig man är kattägare eller inte.

Holger Lewin debuterade som författare 1974 och har gett ut ett 20-tal romaner, essäer, noveller och diktböcker. Han har också medverkat i olika antologier.

Vackra och passande fotografier och teckningar av författaren.


 
  31.107 50,00 krKÖP

KATTENS KLARA ÖGA
Holger Lewin

Kattens klara öga är en bok fylld med betraktelser av olika katter. Dikterna är träffande i varenda rörelse. Omtyckt vare sig man är kattägare eller inte.

Holger Lewin debuterade som författare 1974 och har gett ut ett 20-tal romaner, essäer, noveller och diktböcker. Han har också medverkat i olika antologier.

Vackra och passande fotografier och teckningar av författaren.


 
  31.107 50,00 krKÖP

KLOCKARE OCH ORGANISTER KYRKOBETJÄNTE FÖRE 1950
Nils Göransson
En liten bok som historiskt beskriver det liv som en klockare eller organist kunde leva före år 1950. Här står bl.a om klockarens allehanda arbetsuppgifter, löneförmåner, vår äldsta arbetarskyddslag, orgellekare och mu-sikkultur. Innehållsrik utan att kännas tung.
 
  33.103 40,00 krKÖP

KYRKOR
Yngve Aldhagen
En bok för alla som är intresserade av kyrkobyggnader, deras arkitektur, historia och in-ventarier. Man undrar hur man tidigare har klarat sig utan den här boken! Här ges en kort beskrivning av Östergötlands alla kyrkor fram till 1980-talet. En behändig och informativ liten guidebok i fickformat.
 
Södermanlands kyrkor 35.102 30,00 krKÖP
Östergötlands kyrkor 35.101 40,00 krKÖP

KYRKOR I ÖSTERGÖTLANDS LÄN
Uffe Tecknare
En mycket vacker bok med hårda pärmar, där varje kyrka presenteras med en av Uffe Tecknares karakteristiska bilder, samt en beskrivning av kyrkan utifrån bland annat arkitektur, sevärdheter och historia. I första delen finns kyrkorna i Motala samt Göstrings och Lysings kontrakt. I den andra delen finns Vifolka och Valkebo kontrakt, Dom-prosteriet, Kinds samt Ydre och Södra Vedbo kontrakt. Illustrerad med författarens egna svart/vita teckningar.
 
Del 1 35.201 80,00 krKÖP
Del 2 35.202 80,00 krKÖP

 
« Tillbaka93 artiklar. Sida 5Nästa sida »
Libellus | Tororp Klockrike | 590 32 Klockrike | Tel: 013-39 13 56